Sthlm next

08.sep.2006 @ 00:47:53
Fikk koblet meg på ett åpent nettverk her hjemme i leiligheten nå. Litt kjipern å sitte med macen i vinduskarmen med vinduet åpent når det er småkaldt ute, men det får gå! (jeg tror jeg er avhengig av internett)

Må opp tidlig tidlig i morgen, nærmere bestemt klokken 6. Flyet lander 09.30 - så jeg har hele fredagen til å nyte Stan før vi skal ut på kalas. Tar med meg minst mulig og kommer forhåpentligvis tilbake med litt mer. Ett par Ninjaboots blir det hvertfall, håper også på å finne ett par jeans og noen tykke gensere. Skal nyte helgen med Georgia, Frida og svenskene. Macka på Svart Kaffe er hvertfall første stopp. Ha en underbar fredag alle sammen!

American Apparel

07.sep.2006 @ 13:59:48
American Apparel sprer seg utover Skandinavia for tiden. Svenske nettbutikken Nelly har fått et lite utvalg, og jeg tror kanskje også Shopaholic skal ta det inn. Her i Norge er det bare Pepper i Bergen som har det såvidt jeg vet. AA har superfine basic-klær i god kvalitet. (Mange mindre firma bruker klærne til å printe egne print på). Bestiller du fra AA sine nettsider får du 15% studentrabatt også! 3 fine ting:

// Collegegenser med v-hals i grønt
// Hvis jeg noengang skal ha en body, må det bli denne stroppeløse
// BH med kryss i ryggen

NB! Så nå at Shopaholic har ombestemt seg, og vurdere Petit Bateau isteden.

Cala & Jade / Dobloug

07.sep.2006 @ 12:56:40
Fikk nettopp invitasjon til et show på Grand Hotel, der Cala&Jade og Dobloug sine skinnveskekolleksjoner skal vises frem! Får dessverre ikke med meg det, så jeg prøvde å finne ut noe mer om hvordan veskene ser ut. Dobloug er Mikkel Dobloug sitt merke, her kan du lese en artikkel om han, og her er bilde av en veske. (Har gått meg hus forbi dette, henger litt etter på nye norske merker siden jeg var i Sweden i fjor). Noen som vet noe mer om disse to merkene eller?

Nå oppdaget jeg forresten siden inoslo.no. Må jo være den norske versjonen av Stureplan.se!

Baby Suri

07.sep.2006 @ 12:43:14
Mange har lurt på hvordan Tom Cruise & Katie Holmes' baby Suri ser ut. Her er de første bildene av vidunderet fra Vanity Fair. Sötis!

Acne SS07

07.sep.2006 @ 12:40:32
84212-301
En liten smakebit fra Acne sin SS07-kolleksjon. Avslappet, men også litt streng stil i fargene blått/svart/grått/hvitt og brunt! Selv sier de dette om kolleksjonen:

Acne Jeans' spring/summer 07 collection is pulsating with the raw energy of three metropolises: London, Berlin and New York City. Imagine a young, tough and black-clad Beatrice Dalle dancing wildly in a Berlin club in the early 1990s whilst simultaneously, in another city across the North Sea, modern dance master Michael Clark moves gracefully yet anarchically to a throbbing beat in a melange sweatshirt in vintage Japanese fleece and dark tights.

Øverst til venstre ser en at bukser med høyt liv holder seg lenge, her har de også brukt tynt belte, og genser nedi buksa (pittelitt ala min DO for noen dager siden, faktisk). Shortsen holder seg også, kanskje guttene også slenger seg på trenden neste vår? Sjekk forøvrig Cigarette-jeansene på bildet i midten.

Foto: Acnejeans.com


Dagens outfit

07.sep.2006 @ 10:14:25
84212-300Prøver meg på lilla og rødt sammen idag!

Lilla/gråstripete genser: H&M
Hvit singlet under: H&M
Bukse: Cheap Monday
Røde støvletter: 2nd-hand
Veske: Sophia Kokosalaki/La Redoute

J
eg har ikke vært på Zara her i Oslo enda, har foreløpet vært veldig lite oppå Majorstua og kikket. (egentlig har jeg ikke vært på noen klesbutikker i det hele tatt de siste ukene!)Siden jeg stikker til Sthlm i morgen er det like greit å bare gå innom der.

Igår fiksa vi litt diverse greier til leiligheten. Fikk ordnet en garderobeløsning som jeg tror funker. Hvis noen er på jakt etter fine kleshengere, så selges de enkle "ståltrådhengerne" på renseri. Betalte nok overpris(3 kr stk), men jeg orket ikke diskutere med fyren som stod der. Mye finere med sånne hengere enn ikea sine plastikk-greier.

Fikk nettopp vite at vi ikke får internett i leiligheten før 19.september. Argh!
Oslostil-jente

06.sep.2006 @ 11:20:19
Denne jenta var litt inspirasjon til dagens vil ha. Hun har fint skjerf! Eller egentlig er hun fin hele hun. Jeg mener bestemt at den kjolen er fra Whyred, for jeg så på den når jeg var i Sthlm sist. Tar jeg helt feil eller? Jeg finner den ikke på nettet - bare dette skjørtet som jeg tror er fra samme kolleksjonen. Whyred eller ikke, jenta ser fantastisk ut!

Foto: Hilde Groven/Oslostil

Dagens vil ha

06.sep.2006 @ 11:11:59
84212-298
Jeg begynner å bli forkjølet, og selv jeg har en haug med kashmirsjal fra Istanbul hadde jeg ikke sagt nei takk til denne versjonen fra Ashton Michael/80spurple.com. Skjerf med innebygd hette eller Hoody Scarf som det så fint kalles. FIne ruter!

Inspirasjon til gutta

05.sep.2006 @ 13:43:12
84212-297
Drømmeoutfit til freshe gutter (sett fra m.p.o.v)! Levi's-buksen er resultatet av et samarbeid mellom Levi's og det japanske merket atmos. Blå sømmer! Skoene er Nikes Air Max 1 Premium SP, bagen er fra Puma/Bubbleroom.se. Den svarte trenchen gjør looken litt voksnere, den er fra Velour/bubbleroom.se. T-shirten er fra Greedy Genius/Steez. Det rutete skjerfet er fra H&M.
Foto: H&M/Atmos/Steez/Bubbleroom.se/Sneakersnstuff.se

Favorittmagasiner

05.sep.2006 @ 13:00:03
Jeg bestilte nettopp abonnement på Eurowoman! Det og svenske Elle er mine favorittmagasiner, i tillegg til livssstilsblader som Bon & Vice. Lenge siden jeg har kjøpt motemagasiner nå. Elenonore i Ytligheter hadde en lignende poll for ikke så lenge siden, og nå kan dere plukke ut deres favorittmagasin! (Fikk dessverre ikke gjort sånn at flere bokser kan merkes av). Elle betyr da alle variantene av Elle (norsk/svensk/britisk/amerikansk), det samme med de andre. Shoot!

Favoritt-magasin?
Elle
Vouge
Marie Claire
Glamour
Cosmopolitan
InStyle
Costume
Eurowoman
Henne
Andre
Se resultat

Ingen favoritter på listen? Skriv inn din favvo i en kommentar!

Dagens vil ha

05.sep.2006 @ 12:37:30
84212-296
En ansiktbehandling er hva jeg kunne trengt akkurat nå. Huden min er helt rar, jeg får noen rare utslett på haken. En kompis av meg sa at hun fikk veldig uren hud når hun flyttet til Oslo på grunn av forurensingen. Kanskje det er det som er greia? Uansett hadde det vært ok å få renset ansiktet skikkelig. Noen som har peiling på priser/bra steder osv? Jeg er helt blank, har aldri tatt sånn type behandling før!

Dagens outfit

05.sep.2006 @ 12:24:31
84212-294Å bo sammen med en annen jente medfører automatisk at du får dobbelt så stor garderobe(hvis en har lik smak da). Fantastisk! Stakk på skolen i denne outfiten, skal videre på jobb klokken 3. Venter fremdeles på både studielån og internett i leiligheten, håper at det kommer i løpet av uken.

T-shirt med Jaws-print: Universal Studios, LA
Jeans: Acne
Hvitt belte: Lånt av Anne
Sko: Adidas Rod Laver

Tror kanskje det blir en tur ut i kveld. Jeg har faktisk ikke vært ute siden jeg kom til Oslo, har vært så mye annet å tenke på/fikse. På tide å begynne å snuse på utelivet!
Fine ting

05.sep.2006 @ 11:57:43
84212-293
Plukker med meg litt småting her og der til den nye leiligheten. Vekkerklokken kjøpte jeg for en tier på et bakgårdssalg i helgen, og koppen er fra Fretex. Imorgen tenkte vi å ta turen ut til Fretex på Alnabru - kanskje vi finner noen skatter der, kanskje ikke. Får dessverre ikke gått på loppis i helgen siden jeg er bortreist, men helgen etter der håper jeg å få med meg ett par. Orker ikke å fylle opp med IKEA-møbler, blir så fort lei! Anne kom med to stoler igår, de ser sånn ut, men med lyst skinn. Fine!

Bilder fra OFW

04.sep.2006 @ 12:32:07
Nå kan du gå inn og se alle showene fra moteuken på OFW sine hjemmesider. 3 favoritter:

// Svart skjortekjole fra Soo Hee
// Fin fargekombo fra Alpaca Society
// Beige jakke fra Eika

Fan va nice #28

04.sep.2006 @ 12:11:09
Jeg bare må vise dere dette. Graffiti Research Lab er en gjeng med kunstnere/artister som jobber med nye former for urban kommunikasjon. De har bl.a. jobbet med små lysdioder. Jeg kan ikke linke direkte, så gå inn på LED throwies, og på Night writer. Stilig, eller hur!

Banksy-stunt

04.sep.2006 @ 11:43:12
Banksy har vært på farten igjen! Han har skiftet ut en helg haug cover på Paris Hiltons sin nye CD. Her kan du se nyversjonen. Litt morsomt da!

Dagens outfit

04.sep.2006 @ 11:20:16
84212-292Da har vi både fått kjøkkenutstyr og håndklær på plass i leiligheten - og litt mer klær i garderoben. Jeg prøvde meg på high-waisten idag, litt uvant å gå i, men det funker:

Selebukse med høyt liv: Acne
Svart singlet: Cheap Monday
Sjøgrønt kashmirsjal: Istanbul

Igår måtte jeg ha litt hjernedød underholdning, så det ble kino med Ingern. Vi så Nynnes Dagbok, som kan kalles den danske versjonen av Bridget Jones'. Den var helt ok! Litt morsom, litt trist, litt søt og litt kjedelig. Akkurat det jeg trengte for å koblet ut. Er forresten keen på å gå på premieren til den norske filmen Reprise, med hotshot Victoria Winge i en av hovedrollene. Tyvärr er jeg i Sthlm på fredag. Hehehe.

En kompis av meg tar turen innom byen idag, før han reiser til Svalbard på studietur. (Det er forresten snakk om at vi også skal dit iløpet av semesteret. Til London skal vi visst også. Nice!)

Workshop - prosess

03.sep.2006 @ 16:35:42

Her kommer litt flere bilder fra prosessen jeg gikk igjennom i workshopen. Her handlet det da om å sette fokus på visse element i ett bilde, skissere over/trace/scanne/trace på nytt/scanne igjen/fikse/ordne osv. i forhold til det temaet du fokuserer på. Resultatet kan da bli komposisjoner som dette, som igjen brukes videre. Prøver da å trekke ut og visualisere bevegelser e.l. som kan si noe om rommet/stedet/følelsen.

No No No

03.sep.2006 @ 16:16:38
Mye rart på den røde løperen på MTV Video Music Awards i år. J.Lo får vel ikke akkurat 10 poeng for denne overmatchingen, ikke Jessica med litt for tight LBD heller. Paris trenger vel ikke kommenteres.

Høstlookinspirasjon

03.sep.2006 @ 16:08:07
84212-285

Tilbehør og klær med fine farger som kan brukes sammen eller hver for seg. Sterke farger er ikke helt min greie akkurat nå, selv om f.eks. røde jakker kan være råflott. som på denne jenta.

Collagen: Perlene må frem fra skuffen igjen, det samme gjelder dressbuksene. Denne er fra H&M og stopper midt på ankelen. Rene, enkle singleter passer til alt. Bruk gjerne lag på lag. Cherry-Tee er et bra basismerke. Carin Wester sin AF 06-kolleksjon er super inspirasjon, denne grå jakken med dobbelknepping er min favvo. Plexiglassfugle-pinen og den rutete clutchen er fra Urban Outfitters. Lilla øyenskygge bør prøves ut, det samme gjelder luer. Jeg er ingen basker-fan, så det må bli en vanlig strikket/heklet beanie på meg. Gjerne i brunt, som denne fra H&M. De fine skoene er fra Seychelles/Shopaholic.
Foto: H&M, Urban Outfitters, Carin Wester, Shopaholic

Fan va nice #27

03.sep.2006 @ 15:20:15
Hektet på kicks? Nå kan du matche blingen i øra og pierce sneakersene dine også!

Adidasjakke

03.sep.2006 @ 15:17:45
Lillebror er på plass i Tigerstaden og har vært mer på shopping enn meg. En Adidas 15 Deluxe skinnjakke var på 50% på SoleService, og gangsterkiden greide ikke å la være å kjøpe den. Den finnes i svart også! ....jeg derimot, jakter fremdeles på en svart skinnjakke.

Fine høst-outfits

03.sep.2006 @ 14:57:22
Surfet litt rundt på Aftonbladet og Sofis tips til høstmoten. Denne slideshowen har mye fint i seg, spesielt bilde nr. 7! De skoene hadde vært perfekte for meg som er så dårlig på høye hæler. Lav hæl, og med sånne remmer som de på Stella Snella. Prøvde å surfe opp merket Wildflower, men fant ikke noe mer ut om det egentlig. Noen som har hørt om det?

Ett par plagg var faktisk fra Monki, den rutete skjorten og buksen med høyt liv på bilde nr.5. Prisnivået var lavt, så jeg gleder meg til å se hva mer de har! Det har jeg kanskje glemt å si, jeg skal til Stockholm neste helg. Må hente det siste stashet og si hejdå til Georgia som reiser tilbake til Australia til uken. Gleder meg!

Dagens outfit

03.sep.2006 @ 14:36:44
84212-291Regntung søndag, lite søvn, tung i kroppen - helt tom i hodet. Har hatt gjennomgang av prosjektet, det gikk helt ok. Er et ganske intenst kurs jeg har greid å hoppe på, så jeg vet ikke helt hvordan ting skal gå. Når jeg ikke har tilgang til fasilitetene på skolen blir alt så utrolig tungvint. Menmen. Det ordner seg vel. Nå er det dax for en kopp varm kakao kjenner jeg!

Mørke jeans, Nudie
Hvit singlet under, H&M
Brun anorakk, Mammas gamle
Hvite tøysko, Fjorårsmodell fra Din Sko (30 kr på salg)
Veske, Birmingham City-bag, fra loftet til mormor


Jeg har en ting med sånne sportsvesker/flyvesker som det der. Tror jeg har ca. 6 stk! 4 fra mormor sitt loft, 1 fra Sanden Brukt&Antikk og en fra Sveits. Brukte de masse i Trondheim, men tok ingen med til Sverige, så jeg hadde nesten glemt at jeg hadde de. Veldig praktiske er de ihvertfall, macen passer perfekt! Her er et nærbilde:

Workshop-resultat

03.sep.2006 @ 00:00:06
84212-282
Her er det ferdige resultatet av workshopen (+ en modell) og ørten timers arbeid Jeg orker ikke forklare, så det er bare til å synse i vei!

hits