Dagens outfit + ukens oppsummering

11.aug.2006 @ 17:37:07
84212-220Jess, da er Siggen klar for grillings og hvitvin på bryggen før Målrock står for tur.Outfiten er plain, tester litt blått og svart sammen:

Grå lang v-hals genser fra Zara
Svarte baggy shorts(egentlig veldig høye i livet) fra H&M
Skai-lommebok brukes som veske, fra H&M
Petroleumsblått kashmirsjal fra Istanbul

Vanlig gullsmykke, bling i øra

Litt usikker på hvilke sko det blir. Most likely sneakers.
Skulle ønske jeg hadde røde ballerinas.

Tar en veldig kort oppsummering, sommeren er på hell, det betyr at en skal nyte at solen ennå varmer!

FRESHT:
Jenter, ta frem kjolen, sett et belte høyt opp i livet og spankuler på høye hæler i helgen. Vil du forberede deg til høsten, pass på å skaffe noe rødt eller lilla til garderoben i tillegg til alt det grå. ASOS har fått inn masse røde kjoler. Hvis du er en jeans-jente, er mørke jeans nice.

Gutter: Skjegget og barten ser ut til å bli en hype. Småfrisert tredagers-skjegg gjør jentene mo i knærne (ihvertfall noen). Ta ellers en kikk på Filippa K sin høstkolleksjon. (sjekk ut de stripete skjerfene, Telle)

OK: Hmm...De megastore solisene kan få hvile litt snart nå, kanskje. Og hårbøylen også.

UFRESHT: Bootcut.

Dagens vil ha

11.aug.2006 @ 15:50:00
84212-219


Mine absolutt favoritt-kicks, hvite adidas rod lavers, har blitt preppet opp av nettsjappa Oki-Ni. Kanskje på tide å legge de gamle vekk, og investere i denne nye modellen?

"The Rod Laver was originally developed in 1970 in homage of 60?s Australian tennis pro, Rodney George Laver. It was the pioneering shoe in professional tennis with infamous simplistic design oki-ni has coupled this with full grain perforated leather in a slim fit, giving the shoe a stylish preppy feel."

Se alle fargene og flere nye modeller her!
Foto/Kilde: Oki-Ni/Hypebeast

Overkill?

11.aug.2006 @ 15:36:35
Viser seg igjen og igjen at stil ikke kan kjøpes...dette var litt overstashet. Enig?

Overall + dagens poll!

11.aug.2006 @ 15:06:39
Sjekk ut denne jenta, knipset av the Sartorialist. Seler har vært poppis i hele vår & sommer, og det blir vel å henge igjen fram til jul tipper jeg. Varianten hun har er ganske spesiell, ser nesten ut som hun har ett belte rundt nakken, i tillegg til belte i livet. Kult var det! Så, over til dagens poll:

Har du gått rundt med seler i sommer?
Ja, det har jeg!
Niks, har holdt meg unna den trenden.

Se resultat

Freshe Tees

11.aug.2006 @ 00:06:37
84212-218
Kule t-shirts får en aldri nok av! På Caliroots.com kan du velge og vrake i freshe varianter. Cali har en liten butikk i Sthlm, og nettbutikk med bra utvalg av streetwear, sneakers og tilbehør som bearbricks, bøker +++. Siggelicious' favvoer (begynner med karen øverst i hjørnet, og går mot venstre):

1. UNKLE-karakteren i freshe farger > Surrender UNKLE neon Tee
2. Slipper accessoirene når du går med denne > Hellz Bellz Peace Tee
3. Chains 1 > Red Clay Shine Tee
4. Chains 2 > Crooks & Castles, linked up Tee
5. Siggen loves all-over-print, særlig med Sopranos-vibber > Married to the mob, Nails n' cash
6. En annen versjon av Hellz Bellz-Teen, bildet er hentet fra Commonwealth

...og her er en for alle Kate Moss-fans..eller ikke-fans.

(Visste du forresten at svenskene ikke skjønner et kvekk når du sier t-skjorte? I Sverige heter det bare t-shirts. Ikke kobler de skjorte mot shirt heller, selv om det heter skjorte på svensk også. Weird!)
Foto: Caliroots.se/Commonwealth

Fan va nice #23

10.aug.2006 @ 21:36:20
Har du et slitent skateboard i stua? Det kan du lage mye kult av! Finske Mikko Kärkkäinen i Tunto Design har kommet opp med denne ideen. Fan va nice!

2 par sko fra Zara

10.aug.2006 @ 18:38:27
84212-217
De som er på solsemester i Spania, eller skal - bør prøve å komme seg innom en Zara-butikk iløpet av oppholdet. Ikke bare har de fine klær, men de er også raske med å plukke opp trender på sko! Stilige, bra kvalitet til en OK pris. Kompis Randi har vært i Marbella og kom hjem med disse to parene. Ett rødt, de har ett lignende ett på ASOS, i Brittany Murphy-stil. Det andre paret er mer i skolefrøken-ish med chunky heels. Sistnevnte var veldig gode å gå i, de har noen lignende på Bianco, men de er mer "shiny". Zara er jo snart på plass i Bogstadveien 12 i Oslo, det blir bra!

Fiskelykke, gitt!

10.aug.2006 @ 18:22:21
84212-216
Fisk ble det, til og med to! De sier at fisking gir ro i sjelen, men jeg vet ikke helt jeg. Vi frika litt ut når den lå der og sprella i baljen...og drepe den måtte vi jo også gjøre. Men det var moro, det - nå får kattene 2 x hyse til middag og kvelds. Fisketur anbefales!

Fiskelicious

10.aug.2006 @ 13:14:08
Tro det eller ei, nå skal Siggen ut på fisketur med kompis Anne. Av med dagens outfit - på med regnklær og støvler og hele pakka!

Festivaler overalt

10.aug.2006 @ 13:00:31

Festivalene starter og avsluttes på rekke og rad for tiden. Lost Weekend i Bergen ble en stor suksess, se bilder fra konsertene her! (legg merke til smykket til Annie på bildet).

Vinjerock som ble holdt i Jotunheimen i helgen var visst også supert. Brodern, Ingern + en hel haug av de gamle kompisene mine var der, og det var stor stemning i fjellheimen!

Nå er det Øyafestivalen i Oslo som gjelder, de er ikke like heldige med været - men bra blir det nok uansett. (Har dere planer om noe Festival-Streetstyle, Oslostil-jenter?)

For oss i indre fjordstrøk er det Målrock som er begivenheten i helgen. Med Gaute tilogmed!

UPDATE! Sunndal Rockefestival går også av stabelen i helga!

Noen flere?


Dagens vil (veldig gjerne) ha

10.aug.2006 @ 12:42:05
84212-215
Off, det blir ett par uoppnåelige cravings her denne uken. Jeg surfet jo litt rundt på Shopbop igår, og idag stakk jeg innom Nitrolicious sin fab. blogg. Hun hadde også spanet litt, og funnet disse helt sykt kule støvlettene fra Tara Subkoff. Wooooh! sier jeg bare.

Dagens outfit

10.aug.2006 @ 12:19:59

84212-214Testet ut shortsen idag, men en svart/hvitt/grått-outfit.
Omslagsjakken er litt uformelig, og sitter litt rart...mulig jeg må prøve å customize den litt også. Kanskje sette på knapper isteden for snøring på siden...?

Singlet: H&M
Omslagsjakke: TopShop
Shorts: Oasis
Veske: Kokosalaki for LaRedoute
Smykke: Enkel gullkjede

Tror svarte ankelboots hadde gjort seg til denne outfiten. Sjekk ut Mary-Kate sine røde varianter. Ligner litt på de fra Corso Como!WESC FW 06/07

10.aug.2006 @ 01:52:32
84212-213
WE Superlative Conspiracy satser mer og mer på å følge motebildet, og lager ikke lenger bare hoods&tees med logo på. Høstkolleksjonen var overraskende bra syns jeg! Her kan du se hele kolleksjonen. Jeg likte bl.a. disse 6 plaggene:

1. Brooke - Skinnjakken er niiice(den finnes i svart), selv om den så litt sånn boblis ut.
2. Dana - Stor genser med lang v-hals og lommer
3. Yvonne - Dobbeltkneppet jakke
4. Karolin - lang skjortetopp med 3/4 ermer og knyting i livet
5. Karmen - singlett med hestetrykk. Hurraaa! 10 poeng fra meg til WE.
6. Casandra - rutete, med høy hals + blonder/forkle-detaljer.

De har også lansert en ny bok om "Streethorsing" i samarbeid med Ryan Galfando: "Horse Play - A Streethorsing Retrospective". Beskrives slik:

"This book showcases the style and innovative ideas of the originators and the new generation of streethorsers from all over the world. In 200 pages the book features the most visually exuberant, subtle and creative examples of the genre from cities all over the world. "Horse Play" is an essential record for everyone with interest in a true subculture and anyone who wants a hoof on the International pulse of this true urban culture."

Foto/Info: WESC.com


H&M Babydoll-kjolen

09.aug.2006 @ 23:37:26
Samme kjole, ulik stil, check it ooooout:
1. Herlig enkelt med svart kjole, store soliser, stråveske og sandaler. (Oslo/Side2.no)
2. Den lilla varianten, her med svarte strømpiser under og cognacfargede ankelboots. (Sthlm/Stockholm streetstyle)
3. Den grønne, som jeg også prøvde(bildet til venstre) her med grå bukse under og langt hvitt kjede. Fin fargekombo! (Paris/Facehunter)

Dagens vil ha

09.aug.2006 @ 23:25:57
84212-211
I ekte Napoleonic-stil er denne jakken fra Foley for Foley + Corinna / Shopbop.com. Dobbelkneppet fløyelsjakke med store sølvknapper. Helt rett lengde til feks korte shorts. Sykt dyr, sykt fin. Satser på å finne en kopi på H&M, da gjerne i grått!

Urban Outfitters

09.aug.2006 @ 17:03:08
Endelig har vi i Europa mulighet til å bestille klær fra Urban Outfitters! Nettbutikken er oppe og går. Utvalget er så som så enda, men regner med(les:håper) det tar seg opp. De har en hundetann-jakke her også. Det er i sånne outfits jeg vil bruke høstshortsen min. Strømpiser, shorts, jakke(med høy hals) som går nesten ned til shortsen og en eller annen form for høyhælte. Nice! Og jammen meg selger de Cheap Mondays her også. Svenskene er i siget! De får også en ekte UO-sjappe i Stockholm neste år. Fan va nice!
(Takk til Fashion.Faux.Pas som minte meg på det. Hadde helt glemt det!)

Sorry, mac!

09.aug.2006 @ 16:43:49
Kokosalaki-veska er herved ikke lenger til minipris. 1659,- skal de har for den nå. Håper et par av dere fikk bestilt den, kjipern for dere som akkurat missa sjansen:/

Stockholm i stua

09.aug.2006 @ 15:03:25

Den nye Ikea-katalogen kommer ut idag, hurra! Alltid spennende å se hvor fokus ligger. Hørte på radioen at det gikk i kontraster(svart/hvitt) eller country-stil. Tenke å lage en collage med fine ting å ha i kåken senere idag.

I forrige uke lanserte også Ikea serien IKEA Stockholm, som skal gjøre designmøbler tilgjengelig for et større publikum. 10 designere har designet 82 produkter, og fokus satt på materialer, funksjoner og detaljer. Den snurrbare puffen i kuskinn hadde lett kunnet stått i stuen min. Se hele presentasjonen her!

Mitt favorittprodukt fra Ikea er lampen FADO - perfekt form, perfekt størrelse, perfekt lys...og perfekt pris!


Ullshortsen

09.aug.2006 @ 14:50:30
84212-207
Her er Oasis-shortsen jeg fyndet i juni en gang. Den ser helt grå ut, men er mer gråmelert/tweed-aktig. Litt pressekanter, litt puff, en lomme bak og oppbrett. Tror det blir en favvo!

Sneak Peak BAPE F/W 06

09.aug.2006 @ 13:41:44
De fleste har kanskje hørt om merket A Bathing Ape aka BAPE? Hotshot streetwear-merke som japaneren Nigo er hjernen bak. Har bl.a. samarbeidet med Pharell Williams.

Nå har det lekket litt bilder på hva som kommer i høst. Flere hoods med mønsterprint, og den rosa klokken hadde jeg lett kunnet ha på armen(faktisk!). Se flere scans på Big Mag. Customized shopping-bags har de også, gitt!

Dagens outfit

09.aug.2006 @ 13:16:42


84212-206Jeg fant frem det gamle H&M skjørtet som jeg så igjen på Stockholm Streetstyle her om dagen.
Det er egentlig veldig fint! A-linjeformet og med en "fold" i midten. Jeg dro det høyt opp og puttet skjorten nedi. Kanskje litt skolefrøken, men det funker! Den rutete skjorten er også ett gammelt H&M-kjøp. Kanskje den blir flittigere brukt i høst, siden det virker som ruter blir en stor greie?

Inspirasjon til rute-looken:
> Marc Jacobs
> Vivienne Westwood
> Luella Bartley
> Burberry Prorsum
> H&M

Jeg handlet meg et skotskrutete skjørt på UFF når jeg var en snartur i Oslo. Egentlig var det mer ett tøystykke kanskje. Har en plan om å sy det om til kjole, men tror jeg må spørre mor om hjelp!
Julie Sandlau

09.aug.2006 @ 12:18:28
84212-205
Shopaholic.se har begynt å få inn høstnyheter. Smykker fra Julie Sandlau er det som først er på plass! Hun er dansk og selger bl.a. i New York, London & Paris. Kolleksjonene hennes har fåt skryt både i Vouge, Elle og Instyle. Smykkene er håndlaget og høstens kolleksjon har smykker med jordnære farger - dype rødfarger, blått og gult. Mørk eleganse altså. Les mer om Julie her eller i Tarus/Shopaholics blogg.
Tiger Eye smykket på bildet koster 1390 SEK, ta også en titt på det fantastiske Amber-smykket. Perfekt til en grå outfit!

Ut på tur

08.aug.2006 @ 21:03:10
..aldri sur! Nå har jeg pakket alt stæsjet jeg hadde i Bergen(fyllte opp en hel bil faktisk), så nå bærer det avgårde tilbake til the fjords. I første omgang. Når jeg kommer fram blir det bloggings, har vært litt dårlig på dagens outfit i det siste. Kanskje fordi jeg har tasset rundt i joggebukse, og også fordi kabelen til kameraet ikke er her i Bergen. Kommer sterkt tilbake med D.O. i morgen! Nå fant jeg forresten igjen den Oasis-shortsen jeg maste om, så den kommer også på bilde. Hurra!

Ny layout!

08.aug.2006 @ 14:29:26
Introduserer herved Siggelicious Oslo Style - selv om jeg ikke er på plass i Tigerstaden enda. Fikset litt på farger og fonter og foto. Dette blir moro! (og ja det er no tull med siden når du skriver kommentarer, menykolonnen skifter side og du må scrolle masse osv. jeg jobber med saken!)

Dagens vil ha

08.aug.2006 @ 13:29:23
84212-204
Keen på kule kalsonger? Whyred lanserte i fjor et prosjekt med den svenske kunstneren Jockum Nordström. Jeg var bl.a. på utstillingen hans på Moderna Museet i Sthlm, han har en særegen stil! Sammen lagde de en truse med Jockum-trykk(bildet over), og den kom i butikkene i oktober i fjor.

Hver sesong skal Whyred lansere et produkt/plagg i samarbeid med en kunstner, nestemann ut er Roger Andersson - hva han skal lage er ennå uvisst!

OFW - Eika

08.aug.2006 @ 12:59:47
84212-203

Mine flinke venninner Charlotte & Vibeke skal ha sin første visning med merket EikaOFW i neste uke! Her kan du se mer av deres kolleksjon. Om du har lyst til å se alt i levende live, send en mail til jentene, så får du invitasjon!

Mørke jeans

08.aug.2006 @ 12:31:19
84212-202Tighte tighte stuprør er ikke akkurat det som er mest behagelig å gå i. Et bra alternativ til det er jeans som er smale, men som ikke henger fast i anklene. Sigarettmodell er vel det rette ordet, eller hur?
Acne Jeans har ett par bra alternativ, jeg liker spes godt modellene Hep Raw og Hex DC. Nudies Super Slim Kim ser fin ut. Filippa K har oppdatert nettsidene sine, nå kan du se både F/W06, Winter 06 og Pre Collection 07. Mange fine mørke jeans i høst/vinter-kolleksjonene. Her er en fin gammel modell. For de som har mye cash i lomma: Cigarette leg jeans fra J Brand/Net-a-porter.com

Jeg anbefaler alle å ha et par helt mørke Acne-jeans i skapet - kvaliteten er super. Se på det som en investering!

Ett par jeansguider:
> Handbag.com sin guide
> Acne Jeans sin fantastisk fine illustrerte guide
> Nudies fit-guide

Stripete H&M-kjole

08.aug.2006 @ 11:40:18Fikk et spørsmål om hvordan den bredstripete H&M-kjolen jeg kjøpte for noen uker siden kunne brukes. Jeg brukte den som helt plain kjole med flip-flops til, jenta på bildet i midten er hentet fra facehunter.blogspot.com. Viser ikke hva hun har på beina, men jeg tipper det er en shorts av noe slag. Eller kanskje det er tights? Tror en kort shorts funker bra, hvertfall - da legger kjolen seg som en topp isteden. Hvis du syns det blir for posete å bruke den rett opp og ned som kjole, kan det være kult å feste ett tynt belte på ganske langt nede. Syns kjolen hadde litt vanskelige farger, og i tillegg er den litt "slarvete" i stoffet, dvs at den sitter ikke så veldig fint. Uansett grei å ha over bikinien på beachen! Et stor ensfarget sjal i halsen kan funke til hvis det blir kaldt. Må gå og teste litt selv, tror jeg!

Hvem har sagt at gutter ikke kan shoppe?

07.aug.2006 @ 22:58:52
84212-200
De kan hvis de vil! Kompis Andreas har vært en tur i London og besøkt søss - og fikk oppgradert garderoben. Det går i Miami Vice/80s farger, både på sko og klær! Alle plaggene er kjøpt på Fenchurch, et streetwearmerke som har gått meg hus forbi, men som ifølge Andreas har freshe klær til en ikke altfor avskrekkende pris. Min favvo er den grå genseren med mønsterprint!
Adidas-kicksene greier jeg ikke finne ut hva heter. Surfet overalt uten å finne den modellen. Hjelp meg a!

Takk til Andreas som var så sporty at han fiksa bilder og poserte. Klapp på skuldra til deg!

Fan va nice #22

07.aug.2006 @ 20:53:35
84212-199
Litt ekstremsport må vi jo ha på denne bloggen her også. (Og litt egenreklame). Petter aka Sylvester er flink til å lage film - og nå lanserer snart Factor Films sin første internasjonale snowboardfilm Over it. Det er premiere i oktober, og filmen vil også være med i desemberutgaven av Onboard. Ambisiøst prosjekt med andre ord, og en annen kul ting ved det er at lillebror, Jon B, representerer på en bra måte.
Og jammen dukker det ikke opp litt Siggen&Glory-tees her og der i filmen også. Sjekk ut myspacen til Over It -filmen her!

Og siden vi først er i sportsmodus, sjekk denne doble backflipen til Travis Pastrana. Crazy!

JC skifter stil

07.aug.2006 @ 20:24:34
Butikkjeden er ute etter etter en mer "moden look", og skifter derfor logo/grafisk profil. Her kan du se den nye logoen. Syns ikke den var så fresh jeg da, men. (Her er den gamle logoen hvis noen har glemt hvordan den ser ut.) I sammenheng med den nye logoen kommer også en ny reklamekampanje med høstens trender. Modellene er supermann Brandon Routh og den brasilianske supermodellen Thais dos Santos. Eyecandy både for girl&boys med andre ord...he he.

Dagens vil ha

07.aug.2006 @ 16:27:35
84212-198
Småfrøsen allerede? Varm deg med denne lange strikkecardiganen fra H&M Divided.Nice!

De kule skoene + dagens poll!

07.aug.2006 @ 02:25:11

84212-196 84212-197
....er Ninja Boots fra Cheapo Footwear / Blammo. Her kan du se de tre andre fargene.
(den prisen som står der er vel innkjøpspris, for det var 399 SEK, eller hur Mari?)


Hvilken farge ville du hatt?
Svarte
Brune
Beige
Gule
Hvite
Ingen!
Se resultat
Foto: blammo.se

3 varianter av blått

07.aug.2006 @ 01:07:17
1. Bar skulder + underkjole-kjole = nice! Også så fin på håret!( New York/The Sartorialist)

2. Lag på lag på lag i svart/blått. (første bildet) Nydelig jente i nydelige nyanser. Emma, she reminds me of you! (Facehunter/Paris)

3. Sailor + ruter. Igjen komboen svart/blått. Har samme H&M jakken selv, kanskje den kan brukes mer i høst enn i vår. Tror det kan funke bra med en grå stor genser inni og skittengrå/svarte CMs til og kanskje det klein-blå kashmirsjalet til. (Hel-looks/Helsinki)

Høstshortser

07.aug.2006 @ 00:46:39

Jada, shortsen holder seg nok litt lenger den, men når det begynner å bli kaldt er det best å ha den i ull! Elle.com har har en fin bildeserie med høstshortser fra de ulike designerne som du kan hente inspirasjon fra. Selv kjøpte jeg en tweed-aktig grå kort shorts på Oasis tidligere i sommer. Den var på salg, så jeg var heldig og fikk den for 300 isteden for 800 spenn. Whey! Nå finner jeg den faktisk ikke igjen, så jeg må lete litt før jeg kan vise bilde.

Uansett, syns Chloè sin høstkolleksjon er fin å se på ifh til høstshortsen - litt slækk stil med hvit skjorte under, grå stor genser/forklekjole, mørke shorts, strømpiser og chunky heels/wedges. Engelsk skolepikestil? Litt kanskje? Tror i alle fall at Kokosalaki-vesken lett passer inn i den trenden.

Keen på litt mer farger og mer sporty varianter? Ta en titt på Lacostes sin F/W 06 kolleksjon.


Flettesko...igjen!

07.aug.2006 @ 00:29:08
Nike tester ut spesialmateriale på Air Force 1sene. Check it out! Ser ut som Kim Jones satte igang en fin trend med flettet lær på kicksene, ja.

hits