Finn stilen - tights

05.aug.2006 @ 15:24:56
84212-195
Åkei, jeg innrømmer at tights KAN se bra ut. Så lenge det ikke er dongeriskjørt inne i bildet er det helt ok. Damen fra Sthlm Streetstyle har jeg linket til før. Synes hun ser supernice ut i grått/svart/hvitt. En kjole ala det hun har kunne jeg godt tenkt meg. Den på bildet nederst til venstre er fra La Redoute. 389 spenn koster den, og ser passy comfy ut. Funker som en ser også med pologenser under! Beltet kan en jo bare bytte ut, f.eks med ett i tweed-look med sølvspenne fra Alex Bittar/Shopaholic. Hvite tøysko har vel endel trasket rundt i i sommer, disse koster 160 kr og er fra Din Sko. Lave espadrillos funker like bra. Den svarte vesken hun har på bildet kan minne litt om Kokosalaki-vesken jeg nettopp fikk i posten. Kan fremdeles gjøre et kupp der, folkens!! Hvis du vil ha litt mer farge på outfiten kan jo den fantastiske sjøgrønne fra Mike & Chris være et alternativ. (Liker du lakklooken - kan du sjekke ut denne fra ASOS, men den har gullchain). Piff opp med mørke perler og sølvarmbånd, så er du fresh som fy på 1-2-3!

Foto: Sthlm Streetstyle / ASOS / Din Sko / Shopaholic / LaRedoute

Skikkelig High Waist

05.aug.2006 @ 14:49:50

Eiffel Tower-modellen til Cheap Monday har vært nevnt endel ganger i denne bloggen, andre blogger og i motebladet. Hvordan den sitter kommer nok helt an på kroppsfasong, Stockholm Streetstyle har knipset en med buksa på, og jeg syns den er finere på henne enn på modellen på bildene over(fra caliroots.se).
Men, hoi, den er høy! Jeg tror jeg holder meg til Acne-buksa mi som er et par cm lavere. Forresten, skoene hun har er mad kule - noen som vet hvilke det er?

Lilla + striper = nice!

05.aug.2006 @ 14:41:27
84212-191
H&M sin herreavdeling kan være en gullgruve når det kommet til å finne herlige, løse, stripete gensere med v-hals. Denne grå med lilla/hvite/rosa striper kjøpte Anne seg i Oslo. 198 kr er overkommelig for de fleste. Passer supert til en litt læxa outfit med svarte cityshorts og hvite tøysko.

Oh no!

05.aug.2006 @ 01:22:11
Kikka litt på bilder fra våren/sommeren og kjente plutselig ett stikk i brystet. Ja, fordi gutter er teite....og fordi jeg savner det lange håååret mitt! Hehehe...

The Devil Wears Prada

04.aug.2006 @ 19:41:30
84212-190Filmen The Devil wears Prada har ikke premiere før 6.oktober her i Norge, men nå kan du skaffe deg billetter til førvisningen på filmen i forbindelse med Oslo Fashion Week! Costume gir nemlig noen av leserne mulighet til å se den allerede 19.august. Meld deg på her!

Filmen er basert på boken med samme tittel, og er en hevn fra en tidligere undersått av Vogue-redaktør Anna Wintour. The Devil Wears Prada-boken ble sluppet i 2003, og ble raskt en amerikansk bestselger. I boken er Vogue dårlig forkledt som magasinet Runway, og Anna Wintour har byttet navn til Miranda Priestly.

I filmen er det Meryl Streep som spiller "Wintour" og Anne Hathaway(bildet) hennes assistent. Tenkte jeg skulle lese boken før jeg ser filmen. Gleder meg!


Frk.Hathaway har såklart en rekke fine antrekk både i filmen og på premierene. Sarah Jessica Parker er også med i filmen, og det var på premieren at hun gikk med metall-kjolen sin. Se masse bilder fra den røde løperen her.
Foto: Scanpix

Kokosalaki-vesken på plass!

04.aug.2006 @ 18:34:53
84212-189
Juhui, idag kom det pakke fra La Redoute. Vesken er kjempefin, men kanskje litt i største laget og litt for "flat". Håper den former seg litt etterhvert! Passer perfekt til macen min, og skinnet er så fint som du får det. Prisen? 250 kr. De selger den 1400 kr for billig enda! Bør jeg si ifra om det, eller?
Nyeste Costume kom i posten til kompis Anne idag, så nå sitter jeg og koser meg med det mens hun fikser middag til meg. Luksus!

Hest

04.aug.2006 @ 15:01:13
Jeg er ingen hestejente, men likevel har jeg så lystet hestesmykke! Helt siden Stella M kom med sin Chloè horse print -kolleksjon våren 2001(trykk på thumbnailsene) har jeg tenkt på det. Svenskebloggen Ytligheter har en fin kategori som heter Veckans Streetstyle, der leserene sender inne sine favvo-ting. Linda kjøpte dette hestesmykket på H&M for noen år siden, og det skulle jammen jeg ønske at jeg hadde gjort også. Steven Shein sitt pop-art smykke er jo ett bra alternativ også.

InStyle - look of the day

04.aug.2006 @ 12:43:22

Ramlet over InStyle sin "Look of the day"-side. Her finner en mye fint, og de opplyser også hvor en selv kan få tak i det stjernene har på seg. La deg inspirere!

> Søstrene Simpson out and about. Ashlee (som begynner å bli altfor tynn) har nice outfit med selekjole fra Shakuhatchi(hehe) og Lanvinboots.

> Scarlett Johanson viser at hudfarget også funker. Kjolen er Stella McCartney. Så fint med lange armer!

> Svart/hvitt fra Kylie. Jeg er jo småskeptisk til tights, men noen ganger er det fint. (Så forresten en jente i Oslo som gikk med halvlange svarte tights under en litt lang hvit skjorte. DET så bra ut!)


Dagens outfit...snart

04.aug.2006 @ 11:41:05
84212-188Dagens outfit er vel strengt at ikke dagens outfit, men jeg vil gjerne at det skal være det! Fant denne svarte buksedressen på H&M i går, og måtte bare prøve den. Den var jo kul! Funker både til sneakers/ballerinas på en vanlig arbeidsdag, og som gå-ut outfit med litt høyere heels. Prisen tror jeg var 298, noe som heller ikke er avskrekkende. De hadde ikke størrelsen min, så jeg måtte ta en som var for stor bare for å prøve den, så den er litt for bred over skuldrene. Jeg liker spesielt godt lengen på bena.

> Ikke helt samme stil, men sjekk ut Kate Beckinsale i en annen type buksedress. I utgangspunktet slouchy, men strammet inn med belte i livet, og med espadrillos til.

> ASOS har også en Sienna Miller-kopi som viser litt mer hud. Den er på salg også!

> her er Fergie og Pamela i to varianter

Er det litt småtacky, eller funker det når den er så clean som denne?
Shopaholic loves Norway

04.aug.2006 @ 11:21:11

Shopaholic.se har også en egen blogg som skrives av hun som driver det, Tarus blogg. Der finner du masse bra stoff. Nå skriver hun også at hun har fått masse bestillinger fra norske jenter som vil ha fine klær. Så bra at nordmennene endelig har oppdaget siden!


Dagens vil ha

04.aug.2006 @ 11:00:23
84212-187
Mornings alla i hopa! Jeg er tilbake fra svippturen i Tigerstaden, som egentlig endte med null og niks. Siggen har dårlig karma for tiden...hehe. Men på de få timene vi var der greide jeg å spane inn et par fine ting. Sjekk ut disse grønne ankelbootsene fra Corso Como! De fleste skobutikkene hadde fått høstnyhetene, så nå er det mye å velge mellom på den fronten. Disse ligger rundt 1200 spenn, men er likevel en klar favoritt. Finnes i en gråfarge også.

Dagens outfit. Redefined

03.aug.2006 @ 01:39:58

84212-186Haha, idag satte Siggen fra seg macen sin fra seg ubeskyttet. Konsekvensen av dette, sammen med det faktum at jeg er en relativt skrupelløs person, ble en dagens outfit ala Jon B. Jeg er altså Sigrids bror, og i likhet med min søster er jeg en aldri så liten moteløve, hehe:)

Piquet: LRG fra Steez
Jeans: Ijin Material, disse kjøpte Siggen for meg i Sthlm
Kicks: Adidas Kareem Abdul Jabbar

Jeg har selvfølgelig opptil flere newera capser som hadde matchet denne outfiten som bare det, men, nei! Jeg synes faktisk ikke newera er noe kult lenger, hvis man ikke er farget da (åh, hadde jeg bare vært det!!). Kanskje er det på grunn av gutter som disse, who knows?

Tips til wannabe gangstere som meg: Sånne singleter som man har under skjorter, og man får kjøpt på dressbutikker er genialt! Om man kjøper store størrelser er disse dødslange, man kan bruke de under alt. Da får man sånn kul hvit kant under genseren/t-skjorten, fresht når man har hvite sneakers!

Når jeg først er igang vil jeg dra frem et av mine stilikoner: nemlig rapperen T.I. Bare surf litt her og se så kult han kler seg! Damn. Tror jeg skal bli skutt litt og begynne å rappe jeg også!

Nå må alle kommenter innlegget mitt, sånn at jeg får mer respons enn Siggen! I så tilfelle dukker det plutselig opp en ny post fra meg. Holler at your boy sier bare jeg!

Thizz or Choke on Sumthin'Style.com Trend Report

02.aug.2006 @ 23:12:52
Style.com har kommet med sin guide til hva som er hot hot hot i høst. De har disse stikkordene for høstmoten: Ballongformen, pels, metalliske stoffer, oversized, lag på lag og napoleon.
Skal synse litt mer på det i helgen, tenkte å ta lage en post på hver enkelt stil. Kan allerede nå si at oversized og lag på lag er favvoer. Nå blir det faktisk Oslotur på meg i natt, meg og kompis Anne ankommer Tigerstaden 07:40 og skal på visning og gjøre diverse ærend. Forhåpentligvis faller en del ting på plass de nærmeste dagene!

Olsen twins + Vouge

02.aug.2006 @ 21:32:43
Mary Kate og Ashley kjører clean stil i augustutgaven av Vouge. Bildene er veldig grafiske. Har nok noe med posituren og fargene å gjøre.

84212-5> Ashley i helsvart 60-talls med babydollkjole med puffermer, svarte strømper og chunky lakkheels. Sjekk ut boben og de utrolig fine sotede øynene.

> Mary Kate ses i en litt underlig positur med samme kjole i rødt/oransje og en longsleeve i nesten samme farge under. Samme strømpiser og sko, og mørk i håret.


Kjolen er fra Isaac Mizrahi, skoene fra Burberry. Jeg digger outfiten nederst til høyre på dette bildet. So fresh & so clean! Bildet over viser twinsen tidligere i år, her også med perfekte smoky eyes.
Foto: Scanpix

Dagens vil ha

02.aug.2006 @ 16:25:42
84212-184
Nike Women's Free 4.0 ligger høyt på ønskelisten min. Eastbay.com er en bra side å bestille sko fra, de har gode priser på sneakers/runners. En slipper å betale toll på sko - så det blir ikke så veldig mye dyrere. Har endel kompiser som har bestilt, det tar litt tid før de kommer, men det er det verdt å vente på. Free-kolleksjonen til Nike er super, det er som å gå rundt i sokker! Akkurat denne modellen er det tilogmed sølv på - whey!

Dagens outfit

02.aug.2006 @ 13:58:36
84212-183Idag er outfiten ganske så avslappet, men jeg har det beste tilbehøret- en av kattene mine! Pim matcher perfekt.

T-shirt: Siggen&Glory
Shorts: Whyred
Barbent med nylakkerte negler - i burgunder


Shortsen fra Whyred er desidert et av mine beste kjøp. Bruker den omtrent 3 ganger i uken, og den passer til alt! Den er helt, helt enkel og utrolig deilig å gå i. En knelang svart shorts i dressbuksestil er absolutt et basisplagg som er lurt å ha i garderoben!

> Koola Anna/Zoovillage.se ar et par som ser fine ut
> Etnies har også en variant
> Johnson sine fra Shopaholic.se er på salg
> en litt lengre versjon fra H&Ms høstkatalog. Funker supet til høye ridestøvler.
> hvit versjon fra ASOS

Og mens jeg er inne på H&Ms høstkolleksjon - skinnjakken deres ser veeeeldig fin ut for de som er på jakt etter en brun en.Oslostil

02.aug.2006 @ 11:28:22
Blir ikke så mye Streetstyle-fotografering for meg mens jeg er blant fjord og fjell. Må derfor kikke litt hos andre, og nå er oslostil-bloggen oppdatert igjen! Sjekk ut Lise på Karl Johan. Kombinasjonen av flink fotograf og fin outfit gjør at hun ser fantastisk ut. Med både lue med hundetannsmønster og perlekjede får hun lett ett par thumbs up av meg!

I-D magazine

02.aug.2006 @ 11:11:59
84212-181
Som jeg nevnte såvidt var jeg på biblioteket en tur i forrige uke og leste da bl.a. litt i boken Smile I-D. Fashion and Style. 20 years of I-D magazine. Slik beskrives boken:

"You've come a long way, baby! In two decades, i-D went from being sold out of the trunk of a car to the forefront of contemporary fashion culture. Smile i-D is the complete guide to the magazine that brought the underground into the spotlight and a whole new dimension to the world of fashion."

Anbefales på det sterkeste å ta en kikk i. Om ikke teksten er så interessant, er det utrolig mange flotte bilder - tatt av flinke fotografer. Alle coverne gjennom 20 år er tatt med. Jeg falt pladask for dette med Chloe Sevigny på forsiden. I-D var faktisk det magasinet som for første gang hadde Madonna som covergirl, herlig 80talls! Kate Moss har selvsagt også prydet forsiden et par tre ganger, og denne måneden er det Beyoncè som har fått æren. Nice!

Tutorial: Lage egen t-shirt med sjablontrykk

02.aug.2006 @ 01:08:26
84212-180
Etter ønske kommer her en liten framgangsmåte på hvordan du kan fikse t-shirts med egene trykk!. Jeg har prøvd de fleste metoder, alt fra silketrykking fra scratch til tekstilpenn. Denne metoden er enkel og grei for deg som vil prøve deg for første gang som designer.

T-shirt print med sjablon & tekstilmaling

Utstyr: 1 stk t-shirt, sjablonplast, tapetkniv, liten rulle & tekstilmaling

1. Lag først motivet du vil ha på t-shirten. Siden du skal lage en sjablon/stencil, må du tenke litt over hvordan linjene går. (Om du f.eks. skal skrive en O, kommer den til å fylles helt med farge)
Print dette ut i den størrelsen du ønsker.

2. Før så over printet til sjablonplast(dette kan kjøpes på f.eks. Panduro Hobby , 50 kr for en rull på 2 m tror jeg det er). Ikke nødvendig å bruke akkurat den type plasten, men det gjør det litt enklere. En kan også bruke litt stiv papp, men da kan det bli mye gris. Legg arket med trykket under plasten og skjær ut med tapetkniven.

3. Etter at du har kuttet ut sjablonen vil den se ut ca. sånn som på bildet over. Legg da t-shirten(som helst skal vaskes en gang først for at fargen skal sitte bedre) på et flatt underlag, legg en plate/papp el.lignende inni t-shirten for at ikke fargen skal trekke gjennom på baksiden. Fest så sjablonen på t-shirten ved hjelp av teip. Pass på at den sitter godt fast.

4. Da er det tid for trykkings. Jeg fant ut at det var enklest å bruke en malerulle (de har små skumgummiruller på Panduro som passer perfekt). Hell tekstilmaling på en plate og ta godt med maling på rullen, og sett igang! Ta deg god tid og vær nøyaktig, ellers flyter det lett utover.

5. Etter at du har malt ferdig, fjern forsiktig sjablonen, la t-shirten tørke i 15 min el lignende. Stryk over trykket etterpå for å fiksere trykket. (NB! t.shirten skal da være på vrangen).

84212-137Jeg lagde 30 sånne "fuck architecture let's dance"/"respect the architect"-shirts til et julemarked vi hadde på skolen i Sthlm i fjor. Det tok litt tid i starten, men etterhvert gikk det fint. Sjablonene kan brukes ganske lenge før de blir ødelagt!

Craftster.org er en super side for de som liker å pyssle litt. De har en egen "avdeling" for slik stencil-trykking som dette. Check it out for mer inspirasjon og metoder!


Stopp på halvveien

02.aug.2006 @ 00:19:45

Endring i planene IGJEN, litt mye frem og tilbake her nå. Jeg hoppet av halvveis på turen til Oslo, så nå er jeg hjemme i the fjords og skal henge litt med lillebror og gamle kompiser ett par dager. Oslotur er uansett ikke langt unna, nå begynner det å nærmere seg høst - ny by, ny årstid, nye muligheter! Blir litt bloggings i natt, tenker jeg.


Dagens outfit + Oslotur på sparket

01.aug.2006 @ 20:03:06
84212-179
Oioi...nå skjedde det mye på en gang her. Ser ut som om det blir Oslotur på Siggen i kveld, Nilsen skal kjøre og da slenger jeg meg på! Skal se om jeg greier å fikse kåk og jobb og i det hele tatt. Blir ikke mere blogging ikveld, men de har jo internett i Oslo også, så imorgen kommer det masse. Her er uansett dagens outfit, det ble litt rart med fargene og sånt - måtte bare hive det på meg, også hadde jeg så lyst til å gå med nyveska. Ser at dette ble litt bob-bob:

Skjortekjole fra ASOS
Bredt svart strikkbelte - mammas gamle
Veske ASOS
Hvite sneakers, Adidas Rod Laver
Svarte Chanels

Litt mer Kate Moss

01.aug.2006 @ 15:25:27
Jeg glemte å ta dette med i forrige post, men frøken Moss var jo også i bryllup i helgen! Hun valgte et mer utradisjonelt outfit - herlig avslappet, men samtidig stylish i helhvitt. Shorts og jakke med v-skjæring og to knapper på hver side, panamahatt med prikkete sjal og high heels. Det var Primal Screams frontfigur The Bobby Gillespie and hans stylistkjæreste Katy England som giftet seg, og supermodellen leste et dikt i vielsen.

UPDATE: Linkene var tyvärr døde. Gå inn her for å se masse bilder av miss Moss!

Kate best kledd - igjen!

01.aug.2006 @ 10:48:21
Kate på Isle of Wight Festival
Kate Moss er i vinden igjen, nå heldigvis på en positiv måte. På septembercoveret til Vanity Fair er det hvitt og svart det går i - sjekk ut støvlene! I tillegg til å være covergirl troner hun også på toppen av listen over de best kledde i 2006. Jeg kan være enig i det, ja!

Hvem syns dere lesere er best kledd? Har dere noen stil-ikon?
Foto: Scanpix

Miami Vicelicious

01.aug.2006 @ 09:31:43
84212-178
Endel av dere leste kanskje Dagbladet :fredags Miami Vice motereportasje? Den var supernice, så da tar vi likegodt en Miami-stil post her også. Serien som startet på NBC i 1984 med Don Johnson og Philip Michael Thomas i hovedrollene er super som inspirasjon til en litt tacky metroseksuell streetmote med hvite dresser og pastell. Ta en kikk på denne artikkelen for å lese mer om serien fashionwise.

I min collage kommer de tre pastellfargede t-shirtene fra LRG/Steez.no, kjør en liten svenskevri med lilla cardiganen fra Lindeberg/bubbleroom.se, Sølvskimret dress og turkist slips er fra ASOS, det samme gjelder plastpilotene. Litt bling i øra må en også ha, og perfeksjonér outfiten med hvitt belte fra Tiger/zoovillage.se, og hvite loafers fra Schmoove/zoovillage.se.

Litt street-inspirasjon:
> Svensk 80s-stil i Paris
> Tynt slips
> Grått/lyserosa/jeans

..og litt catwalk-inspirasjon
> Paul Smith 1, Paul Smith 2
> Burberry Prorsum
> Versace 1, Versace 2, Versace 3

ehow.com gir disse tipsene til hvordan du skal få gjennomført 80-tallslook:
1. Go a couple of days without shaving.
2. Let your hair get a bit shaggy, but keep it clean.
3. Put on a clean, white T-shirt.
4. Wear a white or pastel suit that's loose-fitting.
5. Slip into a pair of loafers, without socks.
6. Wear aviator-style sunglasses.

Mer inspirasjon? Ta plass i sofaen og se hele sesong 1 på dvd. Etter det bør du ha bra koll!

Foto: Scanpix/ASOS/Zoovillage/Bubbleroom/Steez

Animalicious + dagens poll

31.jul.2006 @ 23:16:55
84212-177
Animalprints er fremdeles hett hos celebsen for tiden, og det er bare å følge etter for de som har en dyrisk side å vise frem. Vesken fra H&M er fresh. Platåskoene på bildet er fra ASOS, som ellers også har et ganske rikt utvalg av saker med dyriske print. Speaking of animals. Jeg har hatt endel diskusjoner med venner om hund/katt-greia, og det viser seg at mange flere enn jeg trodde er hundemennesker! Selv er jeg katte-elsker på min hals, og jeg savna katta mi sånn idag at fikk vondt i hjertet. Så for å være litt off-topic(men samtidig ikke), er dette dagens poll:

Animalicious?
Katt er best, ingen protest
Bow wow wow yippie yo yippie yay, where my dogs at?
Liker best de på to bein, jeg...
Se resultat

Foto: asos.com

Wood wood + Fred Perry

31.jul.2006 @ 22:02:40
Hot news for gutta. Danske merket Wood Wood er i vinden og har nå samarbeidet med Fred Perry. Resultatet er noen lekre(men ikke akkurat så sykt spenstige) pikéskjorter med dobbel logo på! Å få logoen sin under Fred Perry-kransen er ikke til å kimse av. Legges ut for salg i morgen.

Litt mer Fred Perry news: Nå skal de lage en limited edition shirt sammen med musiker Paul Weller, som har gått med poloskjorter siden han var en kid. 200 numererte skjorter skal legges ut for salg, og du må ut med rundt 80 pund for å sikre deg en.

ASOS-fynding

31.jul.2006 @ 21:26:47
84212-176
Jeg slo til på denne vesken på ASOS-salget (det er fremdeles salg!) 85 kr er vel ingenting, og vesker får en aldri nok av. Hadde fått den i posten mens jeg var på tur(postmannen hadde presset den ned i postkassen faktisk), og hipp hurra så glad jeg ble når jeg tok den ut! Herlig gråblå farge, perfekt størrelse - plass til Mac og bøker og alt mulig. Har troen på denne sammen med alt det grått og svart i høst. Jeg fikk egentlig øye på den via Line sin blogg, thank you, thank you!

Og når vi snakker om ASOS, mange lurer på dette med toll og moms og sånne greier. Bestiller du under 200 pix går alt som smurt! Nå når det er salg er det perfekt. Kanskje du risikerer å betale litt mer i porto, men tingene koster jo så lite at det lønner seg uansett.

Fan va nice #21

31.jul.2006 @ 18:52:25
En tidligere "Fan va nice"-post var den Sony BRAVIA reklamen med de fargerike sprettballene. Nå har de filmet en ny en som ser ut til å bli like fantastisk. Såklart var det noen som snikfilmet den, her kan du se! Vil du også se en behind the scenes-bildeserie kan du klikke her. Blir moro å se det ferdige resultatet!

Siggen loves...

31.jul.2006 @ 18:31:16
...denne outfiten. Slouchy boots, oversized tee med litt lange armer og jeansshorts. Mulig jeg blir copycat i morgen - på tide å ta fram støvlettene snart!

...og denne. Jeg har det skjørtet selv, kjøpte det for 5(!) år siden på H&M. Og de skoene holdt jeg nesten på å kjøpte også, de er på salg på H&M nå - må springe innom i morgen å se om de har de enda. Skjørtet er ganske høyt i livet, perfekt å putte skjorte nedi.

Dagen outfit - bryllup

31.jul.2006 @ 18:13:40
84212-175Oioioi, for en helg! Sørlandet var på sitt vakreste, og på bryllupsdagen strålte solen som aldri før og alt gikk rett i boks. Bruden var hur fin som helst, med helt enkel kjole med tubeskjæring - ikke noe dill. Langt slør festet i håret og en enkel liten bukett med hvite roser. Håret oppsatt, også det helt enkelt. Kunne ikke vært finere. Etter vielsen ble vi fraktet ut med båt til Dvergøya der festen var i et typisk sørlandshus. Skalldyr og hvitvin var noe av det som stod på menyen, helt fantastisk! Ingenting gikk skeis, og alle var storførnøyd med kvelden. Antrekket mitt funket fint, å gå med de høye heelsa gikk overraskende bra - selv om jeg avogtil måtte ta noen pauser. Brukte det svarte strikkbeltet i livet, isteden for ett flettet brunt et - og det funket supert!

Kom nettopp tilbake til Bergen nå, skulle egentlig ha en treningstime 18.30. Akkurat i det jeg gikk av flybussen ringte sjefen og sa at timen var avlyst så jeg trengte ikke ha den. Argh! Ergo gikk jeg glipp av krabbelag med familie og venner i Krsand i dag. Men what can you do, Bergen tok ihvertfall mot meg med solskinn og god stemning!


hits