Svensk design - Ida Sjöstedt

15.jul.2006 @ 17:47:03
Ilöpet av uken har jeg fått fri tilgang til Fridas garderobe, hun har hur mange fine kjoler som helst! Både 2ndhand, og av litt dyrere merker. Den ene kjolen jeg lånte er fra Ida Sjöstedt - som lanserte sin förste kolleksjon i 2001 under sthlm fashion week. Feminine klär med litt edge, til helt ok pris. Kjolen jeg lånte kan du se her. Militärgrönn med flöyelsdetaljer. Satt som et skudd, men det var et prosjekt å få den av seg igjen! Koster 800 pix og finnes i fargene svart, brunt og grönt. Ingen norske forhandlere så langt - tipper noen tar det inni närmeste framtid.

Sthlm Update 2

15.jul.2006 @ 17:34:41
Visst er det vel fint i stan om sommeren! Shopping har faktisk blitt litt nedprioriert pga fint vär, så idag har jeg sikkert gått ihvertfall 10 km rundt om i byen og sprunget fra affär til affär. Rakk innom de fleste, men ble litt skuff på 2nd-hand fronten, prisnivået er skyhöyt!
Resultatet av shoppingrunden kan jeg dessverre ikke vise på bilder enda, men her kommer listen:

1. Acne Jeans m höyt liv og seler, (50% - 550 kr !)
2. 2ndhand mörkeblå skjortekjole fra Judits. Masse fine detaljer.
3. Hvit/lyseblå feminin cardigan fra TjallaMalla
4. 2 stk gule hårkammer -2ndhand
5. Oversized dueblå Tee, Weekday
6. Grå/Gammelrosa kneströmper, H&M
7. Skittensvart collegegenser med 3/4-ermer, Acne
8. Grå lang v-halsgenser fra Zara
9. Et par dueblå Keds (ikke til meg, men veldig fine!)

Salgsvarene på TopShop var ikke så mye å skryte - og jeg syns heller ikke de hadde så mye fint höstnytt heller. H&M kjörer på med 50/60 tall med korte jakker i A-linjeform, Caper, kjoler. Veldig Twiggy-stil.
Ellers fant jeg 2 stk sykt fine store svarte vesker, men de lå litt over prisnivået mitt.

Idag skal vi i bursdagsfest på en takterrasse...Nice! Som sagt kommer bilder så fort jeg er tilbake i Bergen, dvs utpå dagen i morgen.

Sthlm update

13.jul.2006 @ 20:36:33

På plass i Stan hos Frida. Her er det knallvär og vi har tilbragt to sköne dager på Langholmen og i vinterviken i solen. Måtte stresshandle bikini på H&M på söder, det ble egentlig et lite bomkjöp for bikinien var ikke så veldig fin. Hehe. Har ellers fått spanet inn salget på TopShop og H&M. Ingen innkjöp enda, men tror det blir en ny kjole i garderoben. Sjögrönn a-linjeformet kort kjole med litt lange ermer. Supert å ha lange grå knesokker til og höyhälte sko. Skal nok komme opp med noen bilder snart, men ting tar litt tid her! Regner med det blir 2ndhand-shopping på söder imorgen. Var godt å väre tilbake i Storstan igjen!


Nå har jeg nettopp klippet håret til Frida, og hun har klippet meg. Sykt slitte tupper, nå er det hvertfall litt bedre!


Sthlm shoppingliste

11.jul.2006 @ 23:34:50
Jess, imorgen klokken 12.30 bærer det avsted med Flynordics direkterute til Storstan, tjohei!
Ett par ting jeg gjerne vil ha i kofferten på vei tilbake:

1. Svarte espadrillos
2. Lang cardigan, evt v-hals
3. Kjoler ala disse...
4. Svarte enkle ballerinas
5. Jakke med 3/4 ermer
6. Rød/lilla stor genser
7. Grå strømpiser
8. ...svart skinnjakke of course!
9. Sølvtilbehør
10. Strandveske

Brgn streetstyle #14

11.jul.2006 @ 16:01:16
Se så fint det er med lang genser under kort jakke med korte ermer!

Liv (23) fra Færøyene trasker stilsikkert rundt i byen i de 2 timene hun skal være i Bergen.
Hun har 2nd-hand boots, buksene er fra TopShop i London, den stripete genseren er fra H&M. Jakke, veske og beret er 2ndhand.


Dagens outfit

11.jul.2006 @ 15:52:23
84212-128Jepp, det har vært et par dager siden sist dagens outfit, men her kommer dagens, som ikke var særlig spennende. Jeg må begynne å gå mer i kjole, det er mye freshere!
Meg og Ingern gikk på Café Capello, drakk Pepsi Max med sugerør og leste aviser. Nice!

Skinnjakke 2ndhand
Hvit t-shirt m lomme fra Acne
Jeans også fra Acne
Svarte Adidas
Gullveske fra Irland
Smykker fra Etiopia


Acnebuksa mi greide jeg å spjære opp når jeg skulle gå over et gjerde på Stryn (ikke spør hvorfor engang). Jeg satt faktisk helt fast, så jeg måtte røske meg selv løs, noe som førte til et gigantisk hull mellom bena/bakpå det ene låret. Men mamsen visste råd og fikk fiksa hullet sånn noenlunde greit i helgen, så nå er favvo-brallorna i bruk igjen.

De hvite sneakersene mine puttet jeg i vaskemaskinen igår, og de er fremdeles våte. Men hvite er de blitt!Supermanilicious

11.jul.2006 @ 12:20:56
imgimgKate Bosworth er i vinden med filmen Superman Returns for tiden. Igår var hun på plass på premieren i Paris i nydelig svart stroppeløs kjole. Legg merke til smykket: trenden med kulesmykker "innpakket" i silkebånd er fremdeles aktuell. Et annet alternativ for de som liker chains: surr et silkebånd innimellom smykket. Bilde nr.2 er fra premieren i Mexico City den 6.juli. Jenta liker stroppeløst og ser fin ut i det. Sjekk ut skoene på begge bildene, tynn rem rundt ankelen. Syns personlig hun ser finest ut i den svarte og med håret opp.

Foto: Scanpix

Forsmak på sthlm streetstyle

11.jul.2006 @ 11:47:22
Jeg stikker til Sthlm i morgen, whey! Flyet går halv ett, og jeg er i Stan ca. 15.30. Håper på godt vær, gof stemning og masse fine salgsvarer!

Skal prøve å få tatt bilde av noen freshe svensker der borte også. Dette bildet er tatt av Emma tidligere i juni og viser et typisk svensk par i Storstan. Åh, nå fikk jeg litt "hjemlengsel" faktisk!

Ai

11.jul.2006 @ 11:43:25
Jeg vet ikke om det er været eller kroppen, men jeg har helt sykt vondt i hodet idag. I tilllegg er jeg verdensmester i å sove altfor lenge - noe som ikke akkurat gjør det bedre.
Stikker til byen nå for å møte Ingern til lunsj. Lang kaffe på det lille kaffebrenneriet og spaning etter streetstyle. Nice!

Cardigans er ikke bare for jenter...

10.jul.2006 @ 20:57:03
...bare se! Denne hadde jeg gjort mye for å få tak i (cardiganen altså hehehe). Hentet fra en annen super streetstyle-blog: facehunter.blogspot.com.

Nasjonalromantisk helg

10.jul.2006 @ 20:40:27
imgimgimgimgimg
....gikk med til å vise australske Georgia vestlandet på sitt beste. Hun var på besøk en uke(vi gikk på samme skole i Sthlm), og reiste videre til Paris idag. I helgen tok vi derfor henne med back to the fjords, sånn at hun kunne få sett litt fjell og foss og få litt frisk luft.

1. Fra tidligere i uken når det var sykt fint vær her i Bergen. Jordbær på Bryggen var en perfekt avslutning etter å ha tilbragt dagen på Nordnes Sjøbad.
2. Vel hjemme i Årdal gikk vi til Vettisfossen på lørdagen. Må ha mosjon!
3. Frk.Georgia ble litt imponert ja!
4. Photoshoot nede på kaien sent om natten.
5. På veien tilbake stakk vi innom Aurland for å se på det fantastiske utkikkspunktet noen unge, flinke bergenske arkitekter har laget. Det var råkult, selv med dårlig vær! Les mer om det her.

Ashlee + Victoria's Secret

10.jul.2006 @ 20:16:50
84212-119
Ashlee Simpson er Victoria's Secrets nye ansikt. 21-åringen skal fronte merkets nye serie Pink. Ifølge New York Daily News slo hun Kelly Clarkson på målstreken om å fronte den nye serien, som skal rettes mer mot yngre og ha en "søtere" look. Kanskje det var den nye nesa som avgjorde det?
Foto:Scanpix

For de som er flinke å strikke..

10.jul.2006 @ 12:21:58
...har noen smartinger kommet på denne ideen. Bra alternativ til tattiser på knokene...eh. Eller kanskje ikke. Hvis du er på jakt etter flere merkelige ting kan du surfe litt rundt på boingboing.net. Dette er faktisk verdens 3.mest leste blogg!

Hvis du har en kreatøri magen finnes det forresten en veldig bra side som heter craftster.org, der folk viser ting de har gjort selv. Alt fra kosedyr til møbler - her kan en snappe om mange bra ideer!

Fra Valdres til Vogue

10.jul.2006 @ 11:40:39
84212-118
Arne&Carlos stiller ut i Oslo nå:

Med urnorske røtter tråkker stadig flere motedesignere den lange veien mot visninger på internasjonale catwalker. Flere års iherdig jobbing er i ferd med å gi resultater. Utstillingen "Fra Valdres til Vogue" vises i DogA, Hausmanns gate 16 i Oslo fra 8. - 30. juli 2006

De to guttene har i tillegg en blogg det er moro å følge med på, bare se her! Oppdateres jevnlig med fine skisser og news!

Foto:norskdesign.no

Dagens vil ha!

10.jul.2006 @ 11:20:13

84212-117
Jeg har ikke helt glemt jerseydress-stilen som jeg blogget om tidligere i juni. Spesielt den ene fra H&M har ligget i bakhodet. Minner veldig om den Kate Bosworth har, og tror jeg kunne brukt den mye. Kanskje mer til hverdags enn til bryllup, men. Noen som har sett den på H&M her i Bergen?

Fan va nice #17

10.jul.2006 @ 11:03:00
2 in 1: Acne Jeans sin supre jeansguide er verdt en titt. I tillegg til å være informativ er den også nydelig illustrert av Tippan Nordén.

Ukens oppsummering #4

09.jul.2006 @ 13:03:47
Litt sent ute med oppsummering denne uken, men her kommer en liten en!
¨
De fleste fikk sikkert med seg dagbladet :fredag sin jeansartikkel, der de tok for seg de mest populære svenske merkene som sloss om rumpa di. Også i denne månedens Costume har de artikler om svenske merker. Svensk design er virkelig i vinden for tiden, hvertfall her i Norge!

FRESHT: En av høstens trender kan du begynne å snuse litt på: Høye halser, enten med blonder/knepping eller bare enkle pologensere. Jumpsuits/playsuits er fremdeles det beste å ha over badedrakten. Tilbehør på stranden er ikke alltid like lett - bruk sjalet/skjerfet for det det er verdt, på hodet eller rundt håndleddet. Husk å SMILE! - det gjør deg mye freshere på null komma niks!

HELT OK: Style.com melder ellers om netting-trend i høst - vet ikke helt om det er noe for meg, men. Begynner å bli lei disse capsene også...og hundene...og de store designerveskene.

UT: Mohikaner/håkki-sveisen kan vel godt gå i glemmeboken snart, gutter. Lyse jeans med allerede slitte lår og hull i. Kjøp et par helt mørke isteden! Miniskjørt/shorts i Victoria Beckham-Stil...

Ikveld er det finalen i fotball-VM som gjelder. Jeg heier på the italian stallions!


hits