Ukens oppsummering #3

30.jun.2006 @ 15:36:48
84212-98Hurra, det er fredag igjen, og det lover bra for en solfylt helg i Bergen by! Siggen tar mest sannsynlig turen til Ekstremsportveko på Voss litt senere idag og blir der til søndag. Tipper det bllir endel snapshots av sporty, men fresht kledde mennesker derifra.

Denne uken kommer outfiten fra Tilsammans som ligger i Kong Oscarsgate 26. De har bl.a saker fra: Fred Perry, Nudie Jeans, Cheap Monday, Svea, Fröken Söt og Ni Hau. I tillegg selger de Tees og annet stash fra designere fra Bergen og de har også en egen 2ndhand avdeling. Jeg plukket ut følgende:

Pepitarutete skjorte fra Oldpop(2nd hand) med knyting i livet - kr. 200,-
Cheap Monday-jeans med høyt liv - 500,-
Chanel Jackie O briller fra i fjor (egne)
Dominosmykket er også mitt eget.


Når det er så fint vær er det aller best å gå barbent! Det eneste som mangler er en stråkurv, en flaske hvitvin, reker og loff.

Denne uken kan du notere deg dette:

FRESHT: Jumpsuit/joggebuksedress/playsuit, kall det hva du vil. Velour er stoffet det går, litt tacky men jeg hadde lett hoppet inn i en grå en. Perfekt som beahwear over bikinien. Kjoler og oppsatt hår. Gutter: hold på den marine stilen litt lenger, vi faller som fluer for solbrune gutter i striper.

HELT OK: Oppbrettede jeans. Vært litt kreative da! På med shorts, skjørt eller kjole!

UFRESHT:
Jeg prøver igjen; minijeansskjørt over leggings.


Helgens earcandy er Lily Allens LDN. Skikkelig feel-good sang.
God helg, ya'll, jeg kommer med updates fra Voss søndag kveld.

Hel-looks

30.jun.2006 @ 15:06:26
Har nevnt denne på gamle-bloggen et par ganger, men det kan ikke sies for mange ganger: HEL LOOKS er en super side som viser streetstyle fra Helsinki! Sjekk ut denne dama, en tjej i fin jakke her, og sjekk chainen her! Perfekt surfeside.

Dagens vil ha!

30.jun.2006 @ 14:35:00
84212-97
Nye flip-flops må snart innskaffes. Havaianasene koster 200 spenn og sies å være verdens beste gummisandaler. Anne, du har de, kan du bekrefte at kvaliteten er god? Må finne ut om de selges her i byn!

Brgn Streetstyle #9

30.jun.2006 @ 14:22:30
imgGledesspredende jenter i kjoler fra Twisted er dagens streetstyle! Monica(35) til venstre har kjole med fugleprint fra Ivana Helsinki, grønne bladsko fra Il naturalista og Tote-bag fra et supermarked i Østerrike. Gunn(28) som studerer mote i Milano har rutete Nanso-kjole, sko som er håndlagd i Polen, vesken har hun laget selv, smykket er fra søsterens merke Efigela og ringen fra Equador. Thumbs up for jenter med kjoler sier jeg bare!

Mr.Njøten sin MTV-video

29.jun.2006 @ 23:37:22
Håkon Njøten har suksess med sin sommersang "som sommeren" og videoen skal begynne å snurre på MTV sies det! Jeg kikket på videoen nå, og sangen er egentlig helt grei. Gyllene Tider på bergensk typ. Uansett, det jeg reagerte på er outfiten han har på seg når han står ute på blomsterengen og synger. En fantastisk uformelig rutete greie med v-hals og masse rare farger + en bukse med amerikaner-fit(baggy men dratt opp høyt i livet). Hva er greia?! Ta en kikk på videoen og si hva dere syns da!

Fram med 80-tallsfargene igjen, folkens!

29.jun.2006 @ 21:47:10
ASOS melder om Ibiza rocks -trend, da med sterk fargeskala. Turkis, gul, rosa og aprikos er det det går i. Jumpsuiten blir mer og mer poppis, de har den på H&M i knall sjøgrønn. Jeg føler sterke 80-talls vibber her, kanskje Ballgenserens comeback er nærmere enn vi tror? De som skal til sydligere strøk kan jo hoppe på bølgen og investere i fargesterk bikini. Jeg tror jeg holder meg til knallfarger på beina!

Diverse farger på buksene har vært ganske så hot i Sweden en stund, Cheap Monday har endel varianter i bl.a. banangult, rødt og rosa i tillegg har Julian Red noen i knæsjfarger. Passer for noen kanskje?

Dagens outfit + litt klaging

29.jun.2006 @ 21:32:46
84212-95Wohooo fint vær! I parken var det nice å ligge og slappe av(luksus I know). Ble striper til alle kanter-outfit idag:

Genser med brede striper: GAP
Smalstripede shorts: Avklippet Fornarinabukse
Hvite sko: Nike AF1s
Stripete tote: TopShop

Idag så jeg 9 stk med tights under jeans-miniskjørt på 2 timer. Jeg har med dette startet en ny kartlegging over hvor mange med den outfiten jeg ser hver dag. De popper opp overalt og jeg ler høyt hver gang. Neida...hehe. Hvis de føler seg vel i det er alt bra. Men fint? Tja.

En annen ting jeg har å klage på idag er syklister. Når jeg går på fortauet så har de ingen rett til å plinge med den kjipe sykkelbjella si sånn at de kan komme forbi. Fortauet er for fotgjengere! Det skjedde 2 ganger på 10 minutter at jeg ble terrorisert av ringing i øra og syklister som trengte seg forbi. Argh!

Sorry for sytinga......ellers hadde jeg en fortreffelig dag med Ingern i byn!

Brgn Streetstyle #8

29.jun.2006 @ 18:49:35
imgMr.Fresh stod utenfor Base og hang igår. Christopher (24) har høye Nike AF1s, bukse fra H&M, Kiss-Tshirt fra Amplified/T12, jakke fra Junk Deluxe. Louis Vuitton-vesken er ekte og kjøpt i Pris, solisene er Dior og smykket fra Oasis. Gjennomført fra topp til tå!Topp 10, høst 06

29.jun.2006 @ 11:11:50
De svenske bloggerne er i full gang med å forberede seg til høsten allerede. Denne listen har gått sin rundgang på andre siden av grensen i det siste:

1. Something red: Ikke så mye rødt i Siggens garderobe foreløpig. Kjøpte nettopp et par røde shorts, men ellers er det bare et par gensere. Er keen på mer rødt, så den trenden sier jeg ja takk til!
2. Black leggings: Har vel allerede sagt hva jeg syns om kombinasjonen leggings/miniskjørt. Jeg har et par gråe leggings som funker over lange Tees/gensere. Blir ikke innkjøp av flere - ikke helt min stil!
3. Sweater dresses: Ikke i garderoben enda, må skaffes.
4. Booties: Ankelboots, yes please.
5. Capes: Njaaaa....
6. Patents: Ingenting så langt. En lakk-clutch hadde vært fint å ha!
7. Plaids: Ruter ja. Siggen loves rutete skjorter, så de kommer nok til å brukes endel
8. Cropped jackets: Fremdeles på jakt etter en perfekt med 3/4 armer. ..
9. Oversize bags: Har endel av de, men er mer enn fornøyd med min halvstore 2nd-skinnveske. Blir totes i så fall.
10. Tailored shorts: Grå i tweed har jeg, jeans-shortsen holder lenge enda. Shortsene legges vel på hylla i september tipper jeg. Jeg skal IKKE gå med leggings under hvertfall.

Sommersang

29.jun.2006 @ 11:00:33
Er ikke helt keen på å få Ravi & Lars Lillo-Stenberg på hjernen i sommer. Da velger jeg heller The Pipettes sang Pull Shapes som sommersang. I like to disco!

Roskilde-vibber

28.jun.2006 @ 23:24:52
Frøken Georgia ringte nettopp og fortalte (rettere sagt hylte) om god festivalstemning. Oooh nå ble jeg sugen på å dra nedover!

Dagens vil ha....ble min!

28.jun.2006 @ 20:24:17
84212-93
Oioioi jeg har gjort et fynd! Ruslet litt tilfeldig inn på Bik Bok og der var det jo megasalg. Spanet igjennom en hel haug med ting og fikk fatt på et laaaangt blomstrete skjørt i oransje/hvitt/grønt med strikk i livet. Aha, dette kan brukes til noe, tenkte jeg og gikk inn i prøverommet. Og jess, som kjole funket det perfekt!

Husker at min kompis Therese i fjor sommer tipset meg om at jeg kunne bruke de lange sigøynerskjørtene som alle gikk med til å lage kjole med ved å bare dra det opp. Funker som fy enda! Skal i bryllup i sommer, og nå er outfiten bankers. Skjørt + bredt belte + wedges el. gladiatorsandaler. Og til 70 % ble prisen...150 kr.

Å bruke skjørt som kjole er forresten et hett tips til gravide, bare å sette på et belte over magen, så blir det hur fint som helst. Bare pass på at skjørtet er langt nok!

Dagens outfit

28.jun.2006 @ 19:44:09
84212-92
Kaldt og sur vind i by'n idag, selv om solen til tider tittet frem. Så ingen bikini eller shorts, gitt - det ble brallor og kavaj som om det skulle vært mars. Når kommer sommeren?!

Slitte jeans: Oldies but goldies Levi's
T-shirt m trykk: Hjemmelaget (det står 'respect the architect')
Skinnjakke: 2ndhand
Svart panter nøkkelring: Stella McCartney for H&M
Sko: Adidas Kabdul Jabbar
Vesker: Samme som igår
Soliser: H&MBrgn Streetstyle #7

28.jun.2006 @ 19:38:49
imgDenne freshe damen ble knipset igår. Så henne gå over torgallmenningen først, men fikk ikke grepet tak i henne før hun var gått sin vei. Heldigvis traff vi henne igjen på Twisted, og da fikk jeg sjansen til å ta et bilde.
Marie (25) har kjole og strømper fra Noa Noa, cardigan fra H&M og sko fra Din Sko. Undertrøyen er arvet. Det morsomste var at hun matchet barnevognen med Mille (16 mnd) i perfekt med outfiten sin. Nice!

Kate Moss og Burberry reunite

28.jun.2006 @ 12:16:49
Supermodellen er blitt tatt inn igjen i varmen av Burberry etter at hun ble dumpet pga. kokain-skandalen i høst. 32-åringen er på plass i FW 06/07 kampanjen, med en jakke i 60-talls stil. Burberrys Creative Director Christopher Bailey er en stor fan av frk.Moss, og har tidligere sagt at hun er en del av Burberry-familien. Får håpe hun representerer på en god måte i år!

Småsyk

28.jun.2006 @ 12:08:27
..urgh, idag våknet jeg opp med hoven hals og tett nese. Kroppen min er ikke glad i åpne vindu om natten, nei. Stresset rundt i drømmene i natt og var ikke akkurat opplagt når jeg våknet. Jeg hater å være sånn halvsyk! Krysser fingre for at det blir bedre utover dagen.

En liten smakebit til gutta...

28.jun.2006 @ 11:31:42
84212-90
...på hva jeg liker at dere går i. Kommer en Milano-moteuke-update litt senere idag(tok litt lenger tid enn planlagt å fikse), så viser først 4 stk plagg jeg spanet inn i går, som jeg tror de fleste ser fine ut i:

1. Genser fra Samsøe & samsøe med hundetann-mønster. Litt classy og litt preppy på samme tid, fra Twisted.
2. Jakke også fra Samsøe & Samsøe, litt skimrende i stoffet - fine lommedetaljer, bra alternativ til skinnjakke (som er ytterplagg no.1). Fra Twisted.
3. Marineblå og hvitstripete genser fra Svea. Alle gutter burde går mer i striper, det er så fint! fra Tilsammans.
4. Blant bestefarsjakkene som ihvertfall alle svenske gutter går rundt, har jeg en favvo her. Lang, grå jakke i bomull med lommer fra Filippa K. Perfekt basisplagg, både til gutter og jenter. De har den på Pepper.

Dagens poll!

28.jun.2006 @ 11:05:52

Skal du på festival i sommer?
Så klart! Opptil flere!
Ja, billett er kjøpt inn og jeg er klar som et egg!
Hmm....kanskje, vet ikke enda.
Nei, jeg hater festivaler

Se resultat

Wood wood

27.jun.2006 @ 22:50:14
..sin nettbutikk er endelig kommet opp! Det danske merket har oppdatert hjemmesiden sin, så nå kan du få tak i freshe klær derifra. SS 06 Lookbook ligger ute - eyecandy! De som tilfeldigvis er i København, eller skal dit i sommer bør ta turen til en av Wood wood-sjappene. Har ikke vært i noen av dem selv, men har hørt at de skal være verdt et besøk!

4 gutter som startet merket, og de er kjent for fine prints! De laget også bl.a. en adicolor-modell nå nyss, se adidas sitt intervju med gutta på video her. Jeg liker mønster og store print, så jeg hadde sagt ja takk til alt!
Jeg ble superinspirert av videoen på YouTube, anbefaler virkelig alle å se den!

Brgn Streetstyle #6

27.jun.2006 @ 21:08:57
imgAmanda (16) stod ved den blå steinen i fin blå kjole og ble dagens streetstyle.
Den småblomstrede blå med 3/4 ermer har hun over en hvit underkjole fra en annen kjole igjen, begge fra Ichi. Den røde vesken ser du ikke så godt, men den er fra India. Sølvarmbånd fått til konfirmasjon, smykke med turkis sten fra London.Fan va nice #11-15

27.jun.2006 @ 20:59:09
Siste oppsamling av gamle Fan va nice-er kommer her:

#11
- Homestyling er et svensk innredningsprogram som går på Kanal5. De fikser opp leiligheter før de skal selges (med svært lite budsjett). Masse gode tips å ta med seg derifra, og tillegg kan du se før/etter-bilder fra alle avsnittene!

#12 - Et hotell til det er verdt å kikke på er: Hotel Puerta America Madrid, som er "a unique hotel that invites you to dream". Hotellet ble gjort til en arkitektur-showcase, der hver etasje er designet av verdenskjente arkitekter som f.eks. Foster & partners, Zaha Hadid, John Pawson og Ushida Findlay. Vår heltinne Zaha's etasje er eyecandy for de som liker form, se flere lekre bilder her.

#13 - Artist/Designer Mike Orduña aka Fatoe har sykt kul stil. Sjekk bl.a. ut blackbook-tegningene hans...fantastisk strek! Tenk å kunne tegne sånn da!

#14 - Denne karen er en hardcore collector. Zody viser fram criben sin i Hong Kong, han sies å være artisten Michael Lau's störste fan. Det går i sneakers, toys og grafikk ja!

#15 - Om du har en droddler i magen vil du elske Jackson Pollock sin side. Trykk et klikk på musa for å skifte farge, space for å begynne på nytt. Du ser hva det går i!

Dagens vil ha!

27.jun.2006 @ 20:15:52
84212-88
Denne søte prikkete toppen fra Ni Hau/Tilsammans hadde jeg ikke sagt nei takk til! Jeg tror ikke jeg har et eneste prikkeplagg, men i skjorteform og med fine detaljer, er ikke bare prikkene i fokus og da er alt greit.

Dagens outfit

27.jun.2006 @ 20:00:31
84212-87Liten trøtting på vei til byen klar for spaning:

Svart shorts: Whyred
Hvit oversized singlet: Acne
Hjertesmykke: H&M
Turkise ballerinas: Blammo
Veske: 2ndhand skinnveske + stripete tote
Soliser: H&M


Hva er det med de der Cheap Mondaysene egentlig?

27.jun.2006 @ 19:52:28
84212-86
Jo det skal jeg fortelle deg! Cheap Mondays-buksene som jeg snakker om titt og ofte er et svenskt fenomen. De har fått mye oppmerksomhet pga antikrist-budskap i logo og illustrasjoner, men det de er mest kjent for er billige, kule og komfortable byxor - de fleste tighte som fy. I Bergen har de størst utvalg på Tilsammans og på Pepper har de også et par 3 modeller inne nå. Mulig de har det flere steder også? Du kan se på fleste modellene på hjemmesidene, ta også en kikk på Zoovillage, der du kan ser hvordan de sitter i rompa. Anbefaler å løpe og kjøpe, bedre å ha 5 par CM's enn 1 par ufreshe Rock&Republic-jeans ja! Siggen har et par hvite cordfløyels-CM som ligger og venter på å bli brukt for første gang - kanskje det blir i morgen?

La Redoute + Sophia Kokosalaki

27.jun.2006 @ 19:35:07
Årets kanskje mest spennenede samarbeid? Den greske designeren Sophia Kokosalaki har designet en kolleksjon for La Redoute! Hum vant British Fashion Awards for "beste nye designer" i 2001, og fikk et navn i 2004 i m oteverden med sine haute-coutore visninger. Kolleksjonen for La Redoute består bl.a. av et par bukser, en pologenser, en cardigan, ett par ballerinas, en kjole og en veske!

Tusling til by'n

27.jun.2006 @ 13:30:44
Ingern er kommet til Bergen, så nå skal vi stikke innover til by'n og spane litt. Skal innom bl.a. Tilsammans og se hva de har fått inn fra Fröken Söt! Etterpå blir det trening - jeg er helt sykt stiv i skuldrene etter i går, like greit å løse det opp med en ny treningstime! Grått vær i Bergen idag, men varmt. Egentlig en perfekt dag for shopping - jeg kan tilogmed gå i shorts! Litt eyecandy fram til neste bloggings: Nicole Richie fyller bensin i sommerfuglkjole.

Dagens craving

26.jun.2006 @ 23:47:13
84212-85
Hurra, nå er det sommersalg på La Redoute! En lan gjøre et par kupp her, tror jeg. Kikka litt igjennom og fant selvsagt noe som ikke var på salg. Denne genseren med dyp v-utringning fra Soft Gray koster 439 kr. Perfekt basisplagg å ta med seg hvis en ikke er helt sikker på hvor kaldt det blir. Og et bra alternativ for sånne som meg, som ikke er så glad i cardigans. Enda:)

Oi!

26.jun.2006 @ 22:55:45
Litt morsom trivia om Fan va Nice #9 - Sonyreklamen. Les her om hva hvordan innspillingen foregikk og hva som skjedde i etterkant!

Sommerhappenings

26.jun.2006 @ 22:49:07
Det er to arrangementer jeg veldig gjerne skulle vært på nå:

1. Roskildefestivalen


Jeg var der for 2 år siden med min gode kompis Ragnhild. Hadde det utrolig artig da. Det var i 2004 da været var helt forferdelig, men jeg må ærlig si at jeg ikke husker at det regnet SÅ mye. Vi var heldige og hadde tørt telt og tørre klær hele tiden, og så lenge vi brukte gummistøvler gikk det fint. Litt sørpe skader vel ingen.
Skulle ønske jeg var der nå, tror Streetstyle i Roskilde hadde gjort seg på bloggen. Kanskje jeg må få noen av de som er der nede til å knipse og sende oppover et par smakebiter.

2. Ekstremsportveko på Voss


Festivale startet idag og er en uke med masse happenings både på dag og kveldstid. Sporty gutter og jenter er bra. Og jeg vil hoppe i fallskjerm!

..også gleder jeg meg til Lost Weekend her i Bergen. Men det er jo leeenge til enda.

Brgn Streetstyle #5

26.jun.2006 @ 22:14:14
84212-84
Idag er det Stian (19) som er fresh! Han har på seg lyserosa T-shirt fra és(kjøpt på Swag), oppbrettetede, gamle Volcom-jeans som er hjemmefarget svarte, hvite høye sneakers fra Converse og soliser fra Polo.

Dagens outfit

26.jun.2006 @ 21:52:19
84212-83Kom nettopp hjem fra trening på High Energy. Det var supert! Jeg har savnet denne typen trening så sinnsykt etter at jeg forlot Trondheim og senteret der. Sthlm hadde ikke mye å tilby på treningsfronten, nei! Hyggelig å se ut at det er ca. samme type treningstilbud på HE i Bergen, og samme type mennesker her som i Trheim. Yeah.

Jeg har jo ikke vært lenger inn i byen idag, så outfiten er ikke helt det store. Uansett, her kommer den:

Hvit lang long-sleeve:
H&M
Jeansshorts m/puff: Vero Moda
Soliser & Sko: H&M

Nå skal jeg sette meg ned å se mer på hva som har skjedd i motebildet i helgen. Det er moteuke for menn i Milano nå, spennende! Favvo-bloggen the The Sartorialist er i Italia og fotograferer fine folk der, så den er helt sikkert verdt å sjekke ut oftere enn vanlig.


Nicole & Keith Urban

26.jun.2006 @ 11:55:42
84212-82
Frk. Kidman giftet seg i Sydney i helgen. Kjolen hennes var en tradisjonell, hvit og lang - og custom-made fra favvo-merket Balenciaga. Samme designer brukte hun under årets Oscar. Får håpe ting funker bedre med country-stjernen enn med Mr.Cruise!
Foto: Scanpix

Helgen på Stryn

26.jun.2006 @ 11:33:58
Tilbake fra Stryn sommerskisenter, sliten i kroppen og stiv i magemusklene. Lenge siden jeg har ledd så mye på kort tid! Folven Camping var full av snowboard & skatekidz, så jeg følte meg til tider litt gammel. Været var bare sådär, så det ble ingen skikjøring heller. Ser ut som været bedrer seg denne uka, det lover bra for campene som starter idag! Campinglivet er hardt når det regner konstant og alt og alle er fuktig, så noen bra outfits å vise fram ble det ikke gitt. Jeg greide å spjære favvo-buksa når jeg skulle klarte over et gjerde, damn! Fram med sysakene, den må fikses fort som fy.

Over til noe helt annet, jeg skal spane litt rundt etter badedrakter på nettet idag. Ser ut som det er det hotteste du kan ha på deg i stranden i sommer. Vet ikke helt om jeg henger meg på den trenden, skal jeg først på beachen vil jeg bli mest mulig brun. Muligheter for å tanne er det hvertfall i dag, her i Bergen er det sooool!

hits