Ukens oppsummering #2

23.jun.2006 @ 14:47:55
84212-81Juhui, det er fredag! En uke med regn er forbi, og jeg har fremdeles ikke fått vist frem nyshortsen jeg kjøpte på Oasis tidligere i uken. Grå tweed-shorts med puff, kjøpt på salg til 300 spenn(ordinærpris 780). Den er litt i stil med H&M sin høstkolleksjon, så jeg slo bare til uten å prøve den engang. Litt for stor er den, mulig jeg kan få modern til å sy den inn. Men uansett, jeg vil gå i shorts! Acne-buksen er blitt en favoritt, den er rågod å gå i, men nå vil jeg vise bena!

Denne uken fikk jeg låne drømmeoutfiten fra Pepper, som ligger i Christies gate 9. De kjører den cleane, litt preppy stilen med varer fra bl.a. Cheap Monday, Acne, American Apparel, Filippa K og WE. I tillegg har de bra sneakers-utvalg.

Outfiten jeg valgte er i ekte svensk midsommar-stil. Det er en sykt mye større greie i Sverige enn St.hans her hjemme, med blomsterkrans og bryggedans og hur mycket saker som helst. Jeg fikk tilbud om midsommarfiring både i Dalarna og i Falkenberg på Vestkusten, men måtte dessverre takke nei. Isteden blir det skikjøring og fest på Stryn Sommerskisenter hvis vi kommer oss avgårde.

Det var mye blabla, Siggen har ihvertfall på seg:

Hvit fantastisk kjole fra Acne kr. 1350,-
Armbånd i tre kr. 600,-
Egne espadrillos/wedges fra Wedins, typ 250 kr.


Jeg har fått sansen for hvite sokker i høyhælte sko, det er ikke et must til denne outfiten. He he he.

Ellers kan du notere deg dette:

FRESHT: Hvite bukser, alt som har med blonder/hekling å gjøre. Også er det lov å begynne å tenke i grått allerede. En grå lang v-hals cardigan ala Filippa Ks, er et basicplagg som funker supert både for gutter og jenter. Og quiltede vesker med kjetting ala Chanel.

HELT OK: Hodeskalletrenden med dødningehodersjal/accessories osv. Sommerfugler er søtere!

UFRESHT: Slitt miniskjørt med svarte leggings under. Please, jenter, låt bli!

God St.hans til er alla i hopa!

Dagens vil ha!

23.jun.2006 @ 11:18:59
84212-80
Kornblå ballerinasko fra Hollywould/shopaholic.se. Det er designer Holly Dunlap (tidligere jobbet for Christian Lacroix) som har designet disse skoene. De beskrives som "playful, chic & sexy". Mmm. Se mer sko og vesker på ilovehollywould.com. Kornblått/Klein-blått er superfin farge. Passer til alt og koster litt over 1000-lappen nå.

Lurer du på hvor du skal dra på ferie i sommer?

23.jun.2006 @ 10:04:20
Style.com har lagd den perfekte guide hvis du er på jakt etter spennende reisemål. Designere og celebs, bl.a. Chloé Sevigny forteller deg hvor . Jeg synes sand-boarding i Pitangui i Brazil hørtes ut som en bra greier. Det hadde vært noe det!

Madonnas nye video

23.jun.2006 @ 09:47:41
..:"Get Together" kan du se her! Et inferno i lilla, rødt og rosa cartoon/cutout-stil. Syns den var ganske kul jeg, slapp å se så mange close-ups av Madonnas sykt trente kropp som i de andre videoene!


Sneakelicious

22.jun.2006 @ 17:14:28
Jess, vi tar en liten oppdatering for de som har dilla på kicks:

1. Air Moc Mids fra Nike. Spesielle i formen, sikkert sykt gode å gå i.
2. Alternativ til hvite AF1s !
3. Seilersko i sneakersstil fra Visvim Hockney
4. Disse slippes fra Adidas i juli & august
5. Etnies har slengt seg på animalprint/woven-trenden. Sebra igjen gitt!

Update! Må slenge med disse Vansene også, de var mad kule med "Hoffman print" (Hoffmann er en Hawaiiskjorte-fabrikk)

Et tips til gutta...

22.jun.2006 @ 15:07:02
...gå inn på Filippa K sine hjemmesider og kikk på vår/sommer-kolleksjonen for menn. Superclean og fresh stil som helt sikkert drar damer i sommer. Sjekk ut de hvite buksen og se hvor mye fine hvite sneakers gjør for looken. Håkkien modellene har er ikke like pop, sats på kort-kort hår som sommerfrisyre! Blir forresten spennende å se hvordan høst/vinter-kolleksjonen blir fra Filippa K...burde komme noen smakebiter snart.

Nesten tom mascara?

22.jun.2006 @ 15:01:41
Drypp et par dråper olje oppi, og rør om med kosten - da varer den mye lenger!

Dagens vil ha!

22.jun.2006 @ 14:41:12
84212-79
..er en treningsjakke fra Adidas, Women's 84 Emotion Blou. Den koster 899,- på Stress. Siden jeg nesten ikke bruker cardigans, er sånne jakker fine å ha over singleter om sommeren og utover høsten. Også har den perfekt, dus gulfarge!

Dagens outfit

22.jun.2006 @ 12:06:20
84212-78Nå med et smil!

Svarte stuprør: Cheap Monday
Hvit t-shirtkjole med print: customized H&M
Lærbelte: H&M
Grønn militærjakke: H&M
Sennepsgult kashmir-sjal: Istanbul
Hvite Kicks: Nike AF1s

Hadde nesten glemt at jeg kjøpte denne t-shirten. Tror det også går an å gå med den vrengt, sånn at den blir helt hvit. På trykket står det :Go away please.

Fan va nice #6-10

22.jun.2006 @ 10:21:56
#6 - ...denne karen har sykt kul tegnestil!
#7 - Videoen "Around the world" til Daft Punk er verdt en titt. (dette er ikke videoen, bare et bilde)
#8 - Magasinet Bon. Et bra blad med fiiin layout & logo! Det kan også leses på nettet, er usikker på om det nyeste nummeret er lagt ut enda. Uansett er de forrige nummerene verdt å kikke på!
#9 - Verdens fineste reklame kan du se her. Den gikk vel ca. samtidig i Norge og Sverige for noen mnd siden. Sony bruker José Gonzalez's sin Heartbeat-versjon og det bare helt fantastisk både visuelt og musikalsk.
#10 - Tar litt mer eyecandy mens jeg først er i gang. Har vært mye snakk om Gnarls Barkley's "Crazy"-video i det siste pga det visuelle utrykket! Her kan du se den. Videoen er regissert av Robert Hales, animasjon og visuelle effekter er fiksa av amerikanske BL:ND (blind). Fascinerende greier!

Nye negler: Steg for steg

22.jun.2006 @ 09:46:57
Igår var jeg som sagt på BeautyNails og fikk nye negler. Det var til tider smertefullt, og tok et par timer, men resultatet og stemningen var bra! Her ser du hvordan prosessen var:

imgimgimgimg

1. Neglebåndene dyttes bak
2. Neglene pusses ned for å klargjøre til festing
3. Tupper tilpasses og limes på
4. Looks kinda creepy this way...

imgimgimgimg

5. Tuppene klippes ned
6. Filing, filing og mere filing
7. Fransk manikyr legges, før gele legges på toppen + glans til slutt.
8. Ferdige resultatet. Tok laang tid, men det var verdt det!

Nye negler

21.jun.2006 @ 23:08:15
Idag fikk jeg tilbud om å være testkanin for en negledesigner! Jeg har aldri fikset neglene mine, så jeg hoppet i taket og sa jeg vil, jeg vil! Det var hos Beautynails på Laksevåg det ble gjort, og nå er Siggens små, slitte negler forandret til ja, hva kan jeg si...ganske så annerledes glinsende, fransk manikyrede negler. Uvant, men fresht! Jeg greier ikke å skrive skikkelig på Mac-en engang. Viser bilder av posh-hendene mine i morgen.

Sterke farger på føttene

21.jun.2006 @ 22:57:02
84212-62Christian Loubotuin sine sko har vært superpoppis blant celebsen i hele vår. The Olsen Twins var tidlig ute, og senere har flere og flere blitt hektet på platå-pumpsene.

De fake og billigere variantene finner du bl.a. på Urban Outfitters og på Bianco

Den gule modellen er den nyeste favoritten, Hillary Duff bruker de her, Beyoncè har også vært sett i de samme.
Frk Lindsay (bildet) gikk i gule sko allerede i april. Nå har frk Hilton også slengt seg på bølgen. (Kjolen hun har der er forresten MAD fin syns jeg. I like!)

Sjekk også ut SJP her i turkise high heels.

Foto: Scanpix

I disse animalprint-tider

21.jun.2006 @ 15:11:47
imgHva passer bedre til å oppbevare smykker og annet smådill i enn disse boksene med dyreprint fra IKEA? Husker ikke prisen, men dyre er de nok ikke.
Å skjule unna stash med fine bokser er et bra triks.
Siggen har sansen for den med sebrastriper. Og den med giraffen.
Bilder fra H&Ms harmony kolleksjon...

21.jun.2006 @ 14:11:32
...kan du klikke deg inn på her. (Side 8 i avisen) Så nokså behagelig ut det, ja!
UPDATE! På nitrolicious er det lots of close-ups av kolleksjonen. Kolla up det!

Brgn Streetstyle #5

21.jun.2006 @ 13:51:34
84212-66Ikke alle er like keen på å stille opp på streestyle gitt, jeg hanket inn en gutt som var pen i tøyet, men han sa takk, men nei takk.

Men ingen krise av den grunn, jeg ramlet over disse to jentene som hang utenfor kåken sin på Nøstet og drakk kaffe. Selv med læxe-klær så de bra ut!

Elise (24) til venstre har arbeidsjakke fra Wenaas, rutete 2nd-hand kjole, strømpebukser og ullsokker. Skoene er lånt fra kisen.

Gunhild (23) har støvler fra Viking, svart cordbukse og grå ziphood fra H&M.Blå kjole!

21.jun.2006 @ 11:35:04
imgimgI juniutgaven av norske Elle var det bilde av en fantastisk fin kongeblå kjole i ekte SJP-stil. Den var fra secondhand-butikken Beyond Retro i Sthlm, så det er vanskelig å få tak i en lik. På shopaholic.se har de en i en mer turkis farge, men med ganske lik form fra det argentiske Alvin Valley. Den er i 100% silke og koster nå 2190 svenske kronor. Ikke akkurat i Siggens prisklasse, men en kan jo drømme!

Shopping på nettet

21.jun.2006 @ 11:14:23
84212-63Costume har listet opp de beste nettbutikkene for fashionistas. Jeg har noen tilføyninger:

shopaholic.se - svensk side som har det siste fra de beste. Ofte salg!
zoovillage.com - bra Streetwear-utvalg
eastbay.com - supre tilbud på sneakers/joggesko + treningstøy


Den norske nettbutikken mintstore.no som jeg blogget om tidligere, har ikke fått sidene sine opp og gå enda. Ny dato for åpning er satt til 17.juli.

Disse lilla plastaviatorene er fra Sophia Kokosalaki / shopaholic.se. Cravings!


Fan va nice #1-5

21.jun.2006 @ 00:06:29
Jeg repeterer litt fra den gamle bloggen her i starten, det ligger en del bra ting der som det er kjipern å la gå i glemmeboken. Jeg hadde en kategori som het Fan va nice, som var linker til fine ting/flinke folk/fine surfesider osv. Her kommer de 5 første jeg hadde:

#1 - Hotel Fox i København.
#2 - Max customizing fra Adidas! (dette var når adicolor-bølgen var på vei)
#3 - Sånne hadde vel passet bra i mitt påskeegg!
#4 - Beckmans, studentene har online portfolioer det er gøy å titte på
#5 - I Vogues Cover Archive kan du finne dine favorittcover opp gjennom tidene.

Støvler til en regntung sommer

20.jun.2006 @ 23:47:49
Ser ikke lovende ut for været i uken fremover. Jeg stakk inn om Ilse Jacobsen-butikken på bystasjonen idag, de har et stort utvalg av støvlene som ble så poppis for et par år siden. De er fremdeles like fine, og kvaliteten er god: Rågummi utenpå, varmt for inni - slik at du hverken blir våt eller kald.

imgimgimgimg

Mange farger å velge mellom. De klassiske i hvitt, svart og beige passer fint til alt. Om du vil være litt sprekere i fargevalget spås det at lilla er den store motefargen i høst. Grønne, rød eller gule er fine alternativ. De høye modellene koster kr. 899,-

imgimgimgimg

Jeg liker godt den lave modellen. Litt biligere er den, kr.799,-. Elsker fargen på de til høyre. De har også barnemodeller av støvlene, her i marineblått(min favvo). Det siste bilder viser den nyeste modellen, de er brune med animalprint på toppen. Funker fint til jungle-fever-trenden, og koster litt mer - kr.1099,-


Urban Outfitters i Stockholm & København

20.jun.2006 @ 14:29:43
De sies ingenting om når den skal åpne, men den skal ligge i Biblioteksgatan 5 på Stureplan. Webshopen skal også opp og gå i Europa snart. Det blir så braaa!

H&M Mjukis-kolleksjon

20.jun.2006 @ 12:01:56
Idag kom det en ny pressemelding om engangskolleksjonen "HARMONY" som lanseres i september 06

Les her, dere fikser litt svensk vel:
Kollektionen utmärks av mjuka och lediga, feminina och figurnära former där
gränserna inte finns mellan finkläder, vardagskläder och träningskläder.
Harmony-kollektionen visar hur man kan kombinera plagg för att skapa stilar som
är både moderna, bekväma och behagliga.

- Genom att kombinera leggings, omlottröjor, kashmirtröjor och stickade
accessoarer med skräddade plagg och denim påminner Harmony oss om att moderegler
är till för att brytas och att känslan av bekvämlighet är viktigt för den
personliga stilen, säger H&M:s designchef, Margareta van den Bosch.

INSPIRATION: Harmony-kollektionen hämtar inspiration från stunderna då vi
utmanar kroppen och sinnet: balett, pilates och yoga.

MODELLER: Sweatshirt-couture, omlottröjor, tunikor, linnen, leggings,
benvärmare, tröjor med luva, koftor, scarves, mössor, pojkshorts och
pyjamasbyxor.

FÄRGER: Mjuka nyanser av hudfärgat, beige, rosa och mjuk persika bryter av mot
mörkare neutraler som kol, antracit, grått, duvblått och svart.

MATERIAL: Mjuka, lugnande och omhändertagande: kashmir, bomullsjersey, mohair,
fleece, silke, nya högteknologiska material och mikrofiber.

DETALJER: Stickad spets, band och satinkantband, dragskor, öljetter,
flatlocksömmar, knytdetaljer, vida ärmar och kragar.

Høres meget bra ut.

Dagens outfit

20.jun.2006 @ 11:55:43
84212-53Idag er håret mitt helt på tur, så det blir ikke bilde med ansikt, nei. Ikke har jeg noen kule sjal å skjule det med heller, bare et grått hårbånd. Været er fortsatt grått og trist, og det skal visstnok bli sånn resten av uken. Men hoi, nå er feriepengene inne, så imorra blir det shoppings. Yeah!

Jeans: Ijin Material
Lilla genser med trykk: Stella McCartney for H&M
Sko: Nike AF1s

Skinnjakke, gullveske og Topshop-tote.

Hett tips: BH-er stropper trenger ikke være i veien. Med sterke farger blir det faktisk tilbehør til outfiten. Carrie i Sex & the City viser ofte stroppene. Her gjør hun ikke det, men sjekk ut det røde hjerte-smykket H&M solgte sånne før i vår, både i rødt og messing. Den knallgule vesken er også fin, tilbehøret skal være fargerikt i sommer!Kate Moss igjen..

20.jun.2006 @ 10:13:01
...her med en outfit det er lett å kopiere. Shorts med puff, hvit ledig bluse, svart vest, tørkle i halsen og ankelboots.

Solbrillespaning

20.jun.2006 @ 09:26:18
Det ligger en solbrille-spesial ute på ibergen.no nå! Jeg plukket ut mine favoritter på Krogh Optik. Stella McCartney sine var superkule, piloter med rosa innfatning. Nice! Takk til Randi som stilte opp som modell på sparket.

Pyssel i regnværet

19.jun.2006 @ 19:51:07
84212-52
Trives best innomhus på dager som disse. Vet ikke hvordan det er rundtom i landet, men her er det hvertfall regn og lummert som fy! Å lage egne smykker er en perfekt syssel da. Jeg sprang forbi Girls & Pearls på Xhibition idag, der har de 50% på alle perler. Fan va nice! Da er det jo bare til å sette igang og lage fine fargerike smykker til været blir bedre. Hvilke farger du velger spiller egentlig ingen rolle, men jeg er glad i gult og klein-blått. Og rødt. Det fine er at du får et smykke ingen andre har. Fisketråd og ulike perler er alt du trenger! Er du keen på ordentlig smykkelagingsutstyr er Panduro & Perlehuset stedene å gå.

Brgn Streetstyle #4

19.jun.2006 @ 19:28:30
84212-51Var ikke heeelt lett å spotte freshe bergensere idag. Det regnet som rakkern hele dagen nesten. Anne sin søster Randi er i byen frem til onsdag, og hun fikk æren av å være dagens offer. Hun er alltid stylish, så det var helt fortjent. He he he.

Randi (23) har:
Bukse fra Replay
Sko fra Feet me
Hvit singlet fra Marwin
Blå jakke fra H&M
Veske fra Friis&Company
Ny paraply fra H&M

Hun har shoppet i hele dag, bl.a. en veldig fin marinekjole på Vila, hvitt lakkbelte, 2 par sko og 2 bluser.

Jeg får ikke sjekket nettbanken og sett om feriepengene mine er på plass. Argh! Siggen er shoppingsugen!H&M høst 2006

19.jun.2006 @ 16:02:57
84212-4984212-4884212-4784212-4684212-4484212-50
Foto: H&M/Peter Gehrke

Det ble som forventet, naturlig og jordnært i høst!

H&M:s designteam har lekt med 50,60 og 70-tallet denne høsten og har latt seg inspirere av de store designerne fra denne tiden.

Et renere helhetsinntrykk og fokus på snitt og kvalitet er stikkord. Detaljer og accessoarer som knapper og spenner. Lakk på tilbehør, lange halskjeder og håraccessoarer som hårbøyle, hårbånd og kam, sier designsjef Margareta van den Bosch.

Lyse nøytrale farger, og grått, brunt og milde vekstfarger i tillegg til svart og hvitt. Jakker, vester og lange frakker. Mye strikk, både grovt og fintstrikket. Bestefarskjorten passer fint til denne type plagg. Femdeles preger undertøystrenden motebildet.

Pencilkjoler, 3/4-arm, krager, a-skårede kjoler, bluser. Klassiske farger som kamelbeige, grå, marin, offwhite och ulike røde toner. Jersey eller sweatshirtmaterial med nye detaljer som trykknapper of glidlås.

Halstørkler, skjerf, skinn og mockahanser, smale eller brede belter og bukseseler er også nevnt. Smykkene er klassisk enkle som kjeder og perler.

- Velkledd er et viktig begrep nå. Chic og velmatchet er den heteste stilen i høst. Meb med personlighet og lekenhet selvsagt. Ingen regler. Det er jo bare mote, sier Margareta van den Bosch.


Fine skoooo!

19.jun.2006 @ 15:32:58
84212-39
Disse spottet jeg på DNA på fredagen. Utrolig fine med hvite sokker i! Og siden feriepengene forhåpentligvis er i kommet inn idag, er det kanskje disse som blir første innkjøp? Hva syns dere? Mener å huske at de kostet 495 spenn. Hiss eller diss?

Powderpuffjentene

19.jun.2006 @ 09:55:03
..har fått opp en bra hjemmeside! Powderpuffgirlsa er NSBF sitt jentesatsingsprosjekt og er aktive som bare det. De inviterer også til internasjonal snowboardcamp for jenter på Stryn 25.juni til 1.juli i år. Så jenter, opp og frem og ut og kjør!

Stryn er også the place to be i St.Hans-helgen sies det. Burton Glory Daze of Summer arrangeres, og det blir sikkert god stemning og fine forhold. Jeg vet ikke om jeg skal ta turen enda, men jeg har lyst!

Dagens outfit

19.jun.2006 @ 09:32:30
84212-38I helgen var jeg hjemme blant fjorder og fjell i 50-årslaget til modern. Jeg hadde på en meg denne kjolen, som kommer fra det svenske merket Fröken Söt. Passet perfekt til hagefest!

Tilbake i Bergen er det grått og regn i dag. Fremdeles like trøtt om morran. Og jeg har ikke spist frokost, shame on me!

Bukse: Acne stuprør med røde sømmer
Stripete genser: GAP lånt av Anne
Grå tykke sokker: H&M
Lave røde sko: liksom-Converse
Beige trench: H&M

Brukte et lite tips fra en annen bra blogg, Stylebytes, idag. Skift ut båndet i livet på trenchen med et belte, silkebånd e.l. så kan du variere etter resten av outfiten. Yeah!
Frokost: Basilicious-smoothie

19.jun.2006 @ 00:44:38
84212-37
On request kommer oppskriften på basilikum-smoothien til min gode venn Ragnhild:

Basilicious-smoothie, nok til to:

2 dl isbiter
2 dl yoghurt naturell
4 dl banan
1 dl basilikum
1 ss honning

Kjør i blender og nyt!
Flere smoothies-oppskrifter kommer etterhvert, ja.

Litt Sartorialist-spaning

19.jun.2006 @ 00:14:12
Har nevnt det før, nevner det igjen: The Sartorialist er en super NY-streetstyle side som oppdateres daglig. Sjekk ut denne damen, hun har en fantastisk MiuMiu-kjole og Christian Louboutin plattformsko og pilot-soliser. Det er faktisk datteren til Danielle Steel, Victoria Traina. Her kan du se mer av stilen hennes.

Sitter og ser på serien "Keen Eddie" på TV 2 nå. Der er faktisk Sienna Miller med, i litt annen stil enn til vanlig. Men serien er bra!

hits