Brgn Streetstyle #3

16.jun.2006 @ 17:54:06
84212-36
Mange sommerfreshe jenter i byen nå. Men jeg fatter ikke hvorfor alle absolutt skal ha jeansminiskjørt med svarte leggings under? Jeg så sikkert 50 stk som gikk med det på 1 time. Takke meg til shorts. Uansett, ta en titt på disse to søte jentene:

Amy (18) til venstre har søt blomstrete kjole fra BikBok, leggings fra Zara, lave converse Allstars & billettveske. Jeg trodde hun brukte veska som veske, men jammen jobbet hun ikke på Bergens-Expressen som går fra Bryggen. Jeg foreslo at hun skulle ta veska som souvenir, he he.

Maria (22) har tubetopp med palmemønster fra Only, jeansen fra samme sted og hvite sko fra Din Sko. Grunnen til at jeg stoppet henne var egentlig rumpetaska hun hadde. Den er fra H&M. Rumpetaske er hot! Jeg har en hvit en, men den ligger tyvärr i Trondheim.

Ukens oppsummering #1

16.jun.2006 @ 14:06:02
84212-34Jess, da er det endelig fredag og dere begynner kanskje allerede å fundere på hva slags outfit dere skal sprade rundt i på byen i helgen?

Mitt cravings-antrekk er denne uken hentet fra Twisted, en butikk i Bergen som har veldig mye fint. De fører bl.a. de finske merkene Nanso og Ivana Helsinki, og har både klær, sko & accessories for begge kjønn.

Twisted ligger i Nygårdsgaten 1b, men pusser for tiden opp og har derfor midlertidig butikk 50 m opp streeten.

Her er det jeg plukket ut:

Hvit topp fra Nanso kr.599,-
Selekjole i svart denim fra Gentlemen Takes Polaroids kr.1699,-
Sko med trehæl fra Quicksilver/Roxy kr.699,-
Oversized soliser og veske er mine egne.

img Den hvite toppen er utrolig fin, med blondekant i halsen, silkebånd i front og puffermer. Passer godt inn til den romantiske looken. Selekjolen piffer det opp ett hakk. Den har superfine store knapper i ryggen og er faktisk utrolig god å gå i. Livet er markert og den har lommer, hurra!


Og jeg er ikke så sur som det ser ut som på bildet, egentlig er jeg happyhappy!

Ellers kan du notere deg dette:

FRESHT: Alle former for kjoler. Vær feminin i sommer! Stor stråstrandveske er praktisk og fint.
Gutter, på med pastellfargede pikéer!

HELT OK: Leggings. Det funker til noen outfits, men ikke til alt! Også er jeg sykt lei av hårbøyler, selv om jeg gikk med det selv igår. Sjal, yes please.

UFRESHT: Store uformelige hettegensere ala de irrgrønne UKEN genserne folk går rundt. Skaff en grå hood med fin passform isteden, det funker alltid.

Skipper du frokosten?

16.jun.2006 @ 10:02:36
84212-33Ikke gjør det! Hvis du hopper over frokost øker trangen til småspising om kvelden. Det er vist i flere studier at de som ikke spiser frokost, spiser mer om kvelden og da velger man ofte mer usunn mat med flere kalorier.
Jeg er dårlig til å spise frokost selv, men nå i sommer er det skjerpings!

Smoothies er et supert alternativ hvis du vil ha noe friskt, jeg har endel oppskrifter på lager som er bra - men akkurat idag anbefaler jeg:

Havregrøt med tørket frukt og rosiner og en stor kopp grønn te!


Bra for fordøyelsen, væskebalansen og holder det deg mett lenger!

Foto: Grete Roede AS


Dagens outfit

16.jun.2006 @ 09:50:31
84212-32Idag våknet jeg opp stiv og støl etter en løpetur opp Stolzekleiven i går kveld. Vondt i låra! Komfortable sko er derfor et must. Jeg bare utsetter og utsetter å gå med høyhælte sko. Pyse!

Sommerværet har så langt vært supert her i Bergen. Ikke akkurat übervarmt, men sol og god stemning.
Idag har Siggen:

Hvite jeans: Fyndat på H&M for 100 spenn
Kornblå mønstret singlet: Kjøpt på Sheena i Stlhm, en butikk med utvalgt 2nd-hand og nye designere. Motel heter merket.
Grå hood: H&M
Hvite sko: Adidas Rod Lavers
Vesker: De vanlige
Brgn Streetstyle #2

15.jun.2006 @ 15:07:01
84212-31Idag gikk jeg rett på en jente som så kjempefresh ut, så hun ble lett dagens streetstyle:

Tornerose(26) har på seg:


Marineblå prikkete topp fra Fretex som er omsydd
Gamle oppbrettede Levi's jeans
Skoene er fjorårsmodell fra Bianco
Fantastisk oransje skinnvesken kjøpt i Bulgaria.

Prikker og striper har vært poppis i hele vår, men denne toppen er ekstra fin pga. sløyfen i front og de hvite blondebåndene i halsen. Litt Arne&Carlos stil over den.


Oioioi, Threadless har salg!

15.jun.2006 @ 14:57:43
Threadless er en nettside som selger Tees laget av alle og hvermann. Du kan selv lage et design, og hvis ditt design får nok stemmer trykkes T-shirten opp og legges ut for salg. Om du har en grafiker i magen er det en knall mulighet for å få motivene dine trykket opp på T-shirts.

Nå har de salg, $10 per stk, men det er siste dag - better be quick!

Hängsler/Snekkerbukser

15.jun.2006 @ 13:00:10
84212-30

Har vært hypet ganske mye i det siste. Topshop har hatt mange fine varianter og modeller. Kikket litt på H&M igår, og fant tre favoritter...og en utstillingsdokke som så fresh ut!

1. Hvit snekkershorts. Fin med stripete singlett under, eller bare bikini hvis det er varmt. Kult å gå med selve selene hengende nede også, hvis du greier å unngå at du mister shortsen.
2. Svart shorts med hengsler i dressbuksestil. Diskret og fine, kan brukes til både høyhælte og sneakers.
3. Olaskjørt med seler i Pencil-skirt form. Denim er hur bra som helst, får kanskje litt barnehagetantefeeling, men tror dette er en keeper.
4. Utstillingsdokken er fresh med shorts, lang kjoleTee og hvit jakke med 3/4 ermer.

Bergens beste 2nd-hand

15.jun.2006 @ 10:08:41
Mange av mine favvo-plagg er 2nd-hand fynd. Ikke alle syns 2nd hand-shopping er så kult. Endeløs leting ender ofte opp i plagg som kanskje er fine, og som du ender med å ikke bruke fordi de har svetteflekker under armene som ikke går vekk i vask. Men skattene dukker opp når du minst venter det, og da er det verdt all spaning og leting!

Jeg har ikke sjekket ut 2nd-hand-tilbudet i Bergen enda, kun vært innom en kjapp tur på Fretex (der jeg endte opp med å fynde en supernice skepparkavaj!).

Maiutgaven av Natt & Dag har gjort jobben for meg og listet opp 3 gode bruktbutikker i By'n:

1. Fretex
Lars Hillesgate 14/16, Strandgaten 90, Liamyrane 6(Åsane)
2. Klesskapet
Skostredet 12
3. Sigmunds samlermarked (smykker)
Øvregaten 10

Dette er hva du skal se etter: Dressjakker, store herreskjorter, hvite bukser, belter i alle varianter, bukseseler, oversized t-shirts uten ermer, blondekjoler, mønstrete kjoler, fargerike sjal, kjeder, pumps, dressbukser med høyt liv, hvite oversized singleter.

Kanskje noen av dere lesere kan tipse meg om flere gode sjapper?

Kjendisspotting #1

15.jun.2006 @ 09:51:07
....igår på IKEA Åsane. Ene halvdelen av Kings of Convenience, Eirik Glambek Bøe handlet kjøkken sammen med kjæresten. Woo! Apropos det, den andre halvdelen Erlend Øye sitt nye band the Whitest Boy Alive er verdt å høre litt på. De spilte konsert i Sthlm rett før jeg dro, men jeg fikk det dessverre ikke med meg.

Jeg vet ikke helt jeg, Lindsay..

15.jun.2006 @ 09:02:01
...om dette var så fresht. Gullkjoler er fint det, men en så posete versjon var vel litt over the top kanskje? Skoene derimot, hadde jeg ikke sagt nei takk til. (Om jeg kunne gått i de er et annet spørsmål).

Dagens outfit

15.jun.2006 @ 08:49:31
84212-29I natt drømte jeg at Mac-en min ble borte. IGJEN! Pleier å være på tide med en backup da, gitt. Eller kanskje på tide med en ny maskin? Den nye Macbooken hadde passet fint inn i Siggens verden. Men siden skattepengene lar vente på seg til oktober, er det bare å smøre seg med tålmodighet. Anyhow, her er dagens bekledning!

Bukse: Acne Stuprør med røde sommer
Grønn Tee: H&M
Hvit halvgenser: H&M
Smykker: Stort gullhjerte fra H&M, 2ndhand armbånd
Sko: Nike AF1s
Jakke: Beige Trenchcoat
Veske: Svart&hvit-stripete tote + 2ndhand skinnvesken (jeg finner ikke igjen veskene mine oppi alt rotet etter flyttingen fra Sverige. Må ta en shinings!)Brgn Streetstyle #1

14.jun.2006 @ 20:41:28
84212-28

Jess, da er vi igang med kategorien Streetstyle i Bergen by. To søte jenter med fin stil satt på en benk i Parken og spiste is, så de ble dagens offer. Hehe.

Maren (19)
til venstre har mønstrete 2nd-hand veske kjøpt i Oslo, supersøt sailorjakke med store knapper og feminint snitt og hvite Converse

Cecilie (21) har skinnjakke fra Ichi, jeans fra Vero Moda og lag på lag topper i gult og hvitt.

Oh no!

14.jun.2006 @ 20:32:35
Idag skulle jeg ønske jeg fremdeles var i Sthlm Stad. Svenske merket Whyred hadde utforsäljning, og der tror jeg en kunne gjort mange fynd! Ankelstøvlettene som er mad dyre til vanlig hadde jeg kjempet meg frem for å få tak i. Og denne feminine sailortoppen, eller denne cardiganen. Argh!

Kjole med lommer

14.jun.2006 @ 14:11:43
imgSkjørt og kjole er ikke akkurat Siggen går mest i, men nå kan det være det blir en endring på det. Sofi Fahrman i Aftonbladet tipser om at kjoler og skjørt skal ha lommer i sommer, og da høres det med en gang litt mer interessant ut. Jeg går alltid rundt med hendene i lomma, og når en går i skjørt blir typ hendene bare i veien, så lommer + skjørt høres ut som en bra greie.

Jessica Alba så fresh ut på MTV Movie Awards litt tidligere i juni. Svart Pencil-skirt med lommer og høyt liv, med gul tubetopp til. Legg merke til at hun ikke har halskjede, men kun store øreringer og armbånd.

Foto: Scanpix / AP Chris Carlson


Sommersjal

14.jun.2006 @ 11:27:53
84212-26

Har nevnt det mange ganger før på den gamle bloggen, men sjal på hodet er perfekt hvis du har en bad hairday! Christian Lacroix satte fokus på hodeplagg i sin vårkolleksjon, og gjorde det ekstra feminint ved å feste en brosje på siden. Perfekt gjenbruk av brosjehypen i fjor!

Sjal er også bra når temperaturen ennå ikke helt tillater bare skuldre. Lindsay Lohan bruker her et Louis Vuitton Monogram sjal. En kan finne lignende hos Fretex/H&M/Cubus o.l. Dette skjerfet fra Chloé er bl.a. Nicole Richies favoritt. Farger? Gult eller klein-blått. Og la være å knyte det rundt halsen, la det heller flagre fritt på begge sider!

Foto: Scanpix/AFP Pierre Verdy

Dagens outfit

14.jun.2006 @ 09:51:59
84212-25Jeg sover omtrent stående på dette bildet. Tror jeg er så b-menneske som du får det. Men uansett, det ble self-frontin' herlig baggy outfit idag.

Bukse: Ijin Material
T-shirt: Siggen&Glory
Jakke: 2ndhand brun skinnjakke
Sko: AF1s
Veske: Grønn TopShop tote & 2nd hand skinnveske

Ijinbyxorna er rågode å gå i, utrolig bra denim. Akkurat den modellen jeg har jeg ikke sett noen annen plass, men på zoovillage har de et bra utvalg både for gutter og jenter.

Ny norsk nettbutikk

13.jun.2006 @ 23:20:31
Leste nettopp bergenske Natt&Dag og der stod det en annonse for nettbutikken Mintstore.no som åpner 15.juni. På jentefronten fører de merker som: jenny hellström, ivana helsinki og fly london (aldri hørt om, men disse skoene var fine ja!), mens guttene har kanskje enda bedre utvalg med klær og sko bl.a. fra: Schmoove, the Stray Boys(svensk) og Johnny Love(trønder som designet Fusa-jeansen. Merket hans blir snart å finne på Tilsammans). Blir spennende å se hvordan utvalget blir, på tide med en bra norsk nettbutikk. Og forresten, hvis du bruker rabattkode nattogdag får du 30 % rabatt, whey!

Det lille ekstra på jobbantrekket?

13.jun.2006 @ 20:12:48
Akkurat nå er smale belter på vei tilbake. Kombiner dette med silkebånd/silkesløyfe-trenden ved å træ det i hempene på buksa, og knyt en liten sløyfe fremst! Et perfekt eksempel er måten Filippa K har gjorde det i sin vår/sommer kolleksjon.

Hvite Sneakers: en liten samling favoritter

13.jun.2006 @ 19:00:13
Det blir aldri feil med nye freshe hvite sneakers. Jeg bruker til hverdags og til fest, og blir de skitne kjører jeg de bare en runde i vaskemaskine, så blir de ca. like fine. Hvit t-shirt, mørke jeans og hvite sneakers er et favvo-antrekk. Jeg gikk rundt i byen idag og plukket ut mine favoritter, check it out! (Åkei, det var ikke helt sant: det ene paret er i gull og grønt, også er det ett med rosa detaljer)

Disse er fra Steez sin nye butikk:
imgimgimgimg

1. Christian Bielkes "customized in shop" Nike AF1 Highs med spaghettimønster: - kr. 1999
2. JB Getlo 03 gull/grønn sko med flettedetaljer - kr. 1599
3. Akademiks Intellect - kr. 1099
4. JB Getlo 04 Miami Vice sko - kr.1399

Fra DNA plukket jeg ut disse:
imgimgimgimg

1. Converse Allstar - kr. 699
2. Converse Pro Low - kr. 800
3. Reebok Freestyle High - kr.899
4. Adidas Wilhelm Bunget - kr.899

Steve Perryman hadde de stort utvalg:
imgimgimgimgimg

1. Lacoste - kr.799
2. Adidas Missy Elliot Respect Me Collection - kr.799
3. Nike AF1 - kr.899
4. Asics Tiger Court 82 - kr.899
5. Nike Shox Premium - kr.1499

Og på Stress plukket jeg ut disse:
imgimgimg

1. Nike Womens Blazer Mid Prem - kr.1099
2. Adidas Half Shell Lo - kr.999
3. Nike AF1 Highs - kr.1199

Jeg syns faktisk Reebok sin Freestyle High er superfin enda. Hvilket par er din favoritt?

Dagens outfit

13.jun.2006 @ 17:59:59
d2Jeg var så trøtt idag tidlig at jeg ikke fant noenting å ha på meg. Fikk omtrent i søvne surret meg til å en litt punkeraktig outfit med striper og svarte trange jeans. Ikke heeelt behagelig når det er varmt og klamt vær som nå menmen.

Stakk innom Accessorize idag, de har en veske i sailor-stil som faktisk er veldig fin. Blogger bilde senere i uka, tror det blir en veske-spesial!

Svarte stuprør: Cheap Monday
Grønnstripete longsleeve: H&M Herreavdeling
Tynt lærbelte: Mammas gamle
Hvite sko: Nike AF1s
Svart Jakke: Lady Soul
Vesker: Top Shop Tote & 2nd hand skinn
Siggelicious loves

13.jun.2006 @ 13:46:53
Denne shortsuiten fra Mike & Chris! De har spesialisert seg på å redesigne hettegenseren, og god damn de gjør en bra jobb! FIne detaljer med bånd og store knapper, men i herlig bomull eller fleece. Her kan du se flere typer gensere. Prisene ligger på rundt $135, tror ikke det er noen butikker i Norge som fører merket. Tyvärr!

Skjortesommer

12.jun.2006 @ 20:25:49
Stella McCartney startet skjortetrenden allerede i høst med med sin kolleksjon for H&M. Flere av de store designerne med kolleksjoner med fokus på shirtdressing i sine spring/summer-kolleksjoner, Marc Jacobs og Hermés er eksempler på dette. Stella kom også med flere nye modeller.
Det er altså store bestefarsskjorter det er snakk om, gjerne med feminint snitt og detaljeringer på knapper og lommer. De fleste av kjedene har mange fine og billige varianter, men ta gjerne turen opp på loftet eller i skapet til far aller først, er du heldig kan du finne skatter der! En komfortabel trend er det også, skjortene skal være store, behagelige å gå i.

84212-5Søstrene Mary-Kate og Ashley Olsen er ofte sett i oversized herreskjorter og stuprørsjeans. Bildet er fra promoturen deres i Australia i februar(sjekk ut de perfekt sotede øynene!).

Foto: Scanpix/EPA Paul MIller


Her kommer et par tips til hvordan skjortetrenden kan brukes:

1. Våg å gå i kjole!
Har du en lang nok skjorte kan du bruke den som kjole. Mary-Kate Olsen har gjort dette med stort hell flere ganger. Ved å sette et bredt belte på, markerer du midjen og gjør det hele enda mer feminint. Kopier av YSLs svarte belte finnes overalt nå. Et annet alternativ er strikkbelte, gjerne i rødt eller svart. Husk på at beltene skal sitte høyt oppe! Flere skjorter finnes også med tilhørende knytebånd i livet.

2. Svart/hvitt
Ett annet triks er å gjøre som Sarah Jessica Parker gjorde i en episode av Sex og Singelliv. Ta en trang svart t-shirt(gjerne med puff-ermer) over skjorten, så får du en mer casual, men likevel sofistikert look. Kombiner gjerne med svarte/grå tights, mørke jeans eller cityshorts!

3. Ikke kast vesten!
Vesten, som har vært populær i hele høst og vinter, trenger du ikke kaste helt enda. Hvis du ennå ikke har gått til innkjøp av en, er det sikreste kortet en i dongeri! Acne har en modell som passer perfekt i kombinasjon med skjorte. H&M og Vero Moda får også nye modeller stadig vekk.

4. Tilbehør
Det er enkelt å piffe opp en helt plain outfit med skjorte og jeans. Av smykker velger du gull eller sølv-lenker i lange og korte varianter, Glitter har et stort utvalg av slike kjeder, H&M fikk det inn for ikke mange ukene siden. Vil du ha mer personlige smykker er Steven Shein sine et bra alternativ. Belter er som tidligere nevnt et supert tilbehør, bukseseler hvis du vil ha den mer androgyne looken.

Dagens outfit

12.jun.2006 @ 18:25:11
84212-4Svarte Cityshorts: Whyred
Hvit Singlet: H&M
Skjortekjole: ASOS
Svart og hvitstripete tote bag: TopShop
Veske: 2nd hand
Soliser: H&M
Sko: Reef Flip-flops

Varmt i Bergen i dag, så det ble lett sommerantrekk. Når jeg gikk ut døren halv ni var det allerede såpass bra temperatur at jeg kunne kaste skjorta etter 10 min!
I byen gikk folk jentene rundt i bikini og gutta i shorts. Herlig stemning! Ble ingen cardigans-jakt idag, skal heller stikke til en kompis og sitte på verandaen hans og nyte sola. De sier det blir regn i morgen!Pixie Cut!

12.jun.2006 @ 13:09:40
84212-3Style.com har alltid interessante artikler. De tar "a monthly look at the faces that have made history", og denne gangen skriver de om Jean Seberg. Hun spilte bl.a. Joan d'Arc i "Saint Joan", men er kanskje mest kjent for å introdusere fransk mote til verden og for å inspirere tusentalls jenter til å klippe seg kort. Pixie-Cut'en til Jean er legendarisk fin. Like før jeg springer til frisøren nå! Du kan lese mer og se flere bilder av henne her.

Kort hår kan være utrolig flott på noen jenter. Både Keira Knightley og Natalie Portman(bildet) har fått en mer typete look med sine boy-cuts. Kanskje det er det som er sommerfrisyren i år? På handbag.com kan du se flere kjendiser som har gått fra kort til langt!

Foto: Scanpix/AFP Evan AgostiniHope Stockholm

12.jun.2006 @ 12:18:09
Hope er ett svensk merke det er verdt å ta en ekstra titt på. Det er designerne Ann Ringstrand og Stefan Söderberg som står bak merket, som lanserte sin første kolleksjon høsten 2001. Hope sine klær kan karakteriseres som low key, clean, raw and authentic. Ta en tur innom hjemmesiden og få inspirasjon! Den blå skinnjakken er min favoritt.

I Norge selges Hope selges foreløpig på Ambiente cc Vest, Tatler og Tatler Paleet i Oslo.

Stjel stilen: Kate Moss

12.jun.2006 @ 11:31:17
Kate på Isle of Wight Festival

Trendikonet har ofte en casual stil som er lett å kopiere. Bildet over er tatt når hun entret scenen før bandet "Primal Scream" skulle spille på the Isle of Wight Festival i Newport på fredag. Da gikk hun i jumpsuit, cape og høye støvletter! Her er to andre eksempler på outfits du kan bruke som inspirasjon!

Outfit 1: Lang t-shirt evt. kort svart kjole, bredt belte og gladiators. Stor veske og store soliser. Her går hun i en lignende outfit.


Outfit 2: Nøytralt og classy med korte svarte shorts, hvit singlet, hudfarget cardigan, lange gullsmykker og espadrillos.

  • Smykker finner du på Glitter/H&M/Pieces

Cardigans er et must i basisgarderoben, jeg har altfor få. Skal ta meg en tur å spane senere i dag!

Foto: Scanpix/ Reuters Alessia Pierdomenico

Madonna designer treningsdrakt!

12.jun.2006 @ 10:37:14
Madonna
Madonna har designet en trendy treningsdrakt for H&M melder Femalefirst.co.uk. Stjernen takket nettopp ja til å være frontfigur for billigkjeden til høsten.

Designet av treningsdrakten er en takk til kjeden, som sponser hele "Team Madonna" med off-stage garderobe under "The Confessions Tour" som startet i LA i mai.

En minikolleksjon med treningstøy forventes å komme i butikkene på sensommeren. Hadde ikke sagt nei takk til å tasse rundt i Madonnadesignet joggedress nei!

Foto: Scanpix/ AP Chris Pisello

hits