InStyle - look of the day

04.aug.2006 @ 12:43:22

Ramlet over InStyle sin "Look of the day"-side. Her finner en mye fint, og de opplyser også hvor en selv kan få tak i det stjernene har på seg. La deg inspirere!

> Søstrene Simpson out and about. Ashlee (som begynner å bli altfor tynn) har nice outfit med selekjole fra Shakuhatchi(hehe) og Lanvinboots.

> Scarlett Johanson viser at hudfarget også funker. Kjolen er Stella McCartney. Så fint med lange armer!

> Svart/hvitt fra Kylie. Jeg er jo småskeptisk til tights, men noen ganger er det fint. (Så forresten en jente i Oslo som gikk med halvlange svarte tights under en litt lang hvit skjorte. DET så bra ut!)


Weekendtrip + Ukens Oppsummering

21.jul.2006 @ 12:31:14
84212-154
Jeg skal ta turen til Haugesund i helgen. Frøken Ragnhild skal flytte til Spania om en uke, og jeg må ned å hilse på før hun stikker av. I den anledning pakker jeg sommeroutfitsen ned i min fantastiske weekend-bag som jeg fant på 2nd-hand butikken Sandens brukt og antikk i Trondheim (den til høyre). Den kostet 350 spenn og er desidert et av de beste fyndene jeg har gjort!

Hvis du er på jakt etter en egen, har Shopaholic.se noen fantastisk fine fra Andrea Brueckner som minner om den jeg selv har(de to til venstre). Frk Brueckner sine weekendbags i lær ligger på 3500 kr og oppover, så prisen er stiv. Kanskje lurt å lete litt på loftet for du investerer i en flunkende ny en.

Nå må jeg snart springe på Kystbussen, så vi tar en kjapp ukens oppdatering for de som vil være ekstra på hugget i helgen:

FRESHT:
High waist, babydollkjoler, knestrømper, fannypacks! For gutta, ta en titt på disse bildene: Fresh outfit 1, Fresh outfit 2, Fresh outfit 3.

OK: Seler er poppis enda, men denne versjonen er nesten enda kulere!

UFRESHT: Tighte v-hals t-shirts med dårlig print på gutter som har fått i seg litt for mye proteindrikk. Beltespenner med store støgge buckles(gjelder både gutter og jenter). Vekk med dillet, kjør clean stil!

> Her er forresten en som har strikkbelte på en fin måte (se tidligere post)

Ukens oppsummering #4

09.jul.2006 @ 13:03:47
Litt sent ute med oppsummering denne uken, men her kommer en liten en!
¨
De fleste fikk sikkert med seg dagbladet :fredag sin jeansartikkel, der de tok for seg de mest populære svenske merkene som sloss om rumpa di. Også i denne månedens Costume har de artikler om svenske merker. Svensk design er virkelig i vinden for tiden, hvertfall her i Norge!

FRESHT: En av høstens trender kan du begynne å snuse litt på: Høye halser, enten med blonder/knepping eller bare enkle pologensere. Jumpsuits/playsuits er fremdeles det beste å ha over badedrakten. Tilbehør på stranden er ikke alltid like lett - bruk sjalet/skjerfet for det det er verdt, på hodet eller rundt håndleddet. Husk å SMILE! - det gjør deg mye freshere på null komma niks!

HELT OK: Style.com melder ellers om netting-trend i høst - vet ikke helt om det er noe for meg, men. Begynner å bli lei disse capsene også...og hundene...og de store designerveskene.

UT: Mohikaner/håkki-sveisen kan vel godt gå i glemmeboken snart, gutter. Lyse jeans med allerede slitte lår og hull i. Kjøp et par helt mørke isteden! Miniskjørt/shorts i Victoria Beckham-Stil...

Ikveld er det finalen i fotball-VM som gjelder. Jeg heier på the italian stallions!


Ukens oppsummering #3

30.jun.2006 @ 15:36:48
84212-98Hurra, det er fredag igjen, og det lover bra for en solfylt helg i Bergen by! Siggen tar mest sannsynlig turen til Ekstremsportveko på Voss litt senere idag og blir der til søndag. Tipper det bllir endel snapshots av sporty, men fresht kledde mennesker derifra.

Denne uken kommer outfiten fra Tilsammans som ligger i Kong Oscarsgate 26. De har bl.a saker fra: Fred Perry, Nudie Jeans, Cheap Monday, Svea, Fröken Söt og Ni Hau. I tillegg selger de Tees og annet stash fra designere fra Bergen og de har også en egen 2ndhand avdeling. Jeg plukket ut følgende:

Pepitarutete skjorte fra Oldpop(2nd hand) med knyting i livet - kr. 200,-
Cheap Monday-jeans med høyt liv - 500,-
Chanel Jackie O briller fra i fjor (egne)
Dominosmykket er også mitt eget.


Når det er så fint vær er det aller best å gå barbent! Det eneste som mangler er en stråkurv, en flaske hvitvin, reker og loff.

Denne uken kan du notere deg dette:

FRESHT: Jumpsuit/joggebuksedress/playsuit, kall det hva du vil. Velour er stoffet det går, litt tacky men jeg hadde lett hoppet inn i en grå en. Perfekt som beahwear over bikinien. Kjoler og oppsatt hår. Gutter: hold på den marine stilen litt lenger, vi faller som fluer for solbrune gutter i striper.

HELT OK: Oppbrettede jeans. Vært litt kreative da! På med shorts, skjørt eller kjole!

UFRESHT:
Jeg prøver igjen; minijeansskjørt over leggings.


Helgens earcandy er Lily Allens LDN. Skikkelig feel-good sang.
God helg, ya'll, jeg kommer med updates fra Voss søndag kveld.

Ukens oppsummering #2

23.jun.2006 @ 14:47:55
84212-81Juhui, det er fredag! En uke med regn er forbi, og jeg har fremdeles ikke fått vist frem nyshortsen jeg kjøpte på Oasis tidligere i uken. Grå tweed-shorts med puff, kjøpt på salg til 300 spenn(ordinærpris 780). Den er litt i stil med H&M sin høstkolleksjon, så jeg slo bare til uten å prøve den engang. Litt for stor er den, mulig jeg kan få modern til å sy den inn. Men uansett, jeg vil gå i shorts! Acne-buksen er blitt en favoritt, den er rågod å gå i, men nå vil jeg vise bena!

Denne uken fikk jeg låne drømmeoutfiten fra Pepper, som ligger i Christies gate 9. De kjører den cleane, litt preppy stilen med varer fra bl.a. Cheap Monday, Acne, American Apparel, Filippa K og WE. I tillegg har de bra sneakers-utvalg.

Outfiten jeg valgte er i ekte svensk midsommar-stil. Det er en sykt mye større greie i Sverige enn St.hans her hjemme, med blomsterkrans og bryggedans og hur mycket saker som helst. Jeg fikk tilbud om midsommarfiring både i Dalarna og i Falkenberg på Vestkusten, men måtte dessverre takke nei. Isteden blir det skikjøring og fest på Stryn Sommerskisenter hvis vi kommer oss avgårde.

Det var mye blabla, Siggen har ihvertfall på seg:

Hvit fantastisk kjole fra Acne kr. 1350,-
Armbånd i tre kr. 600,-
Egne espadrillos/wedges fra Wedins, typ 250 kr.


Jeg har fått sansen for hvite sokker i høyhælte sko, det er ikke et must til denne outfiten. He he he.

Ellers kan du notere deg dette:

FRESHT: Hvite bukser, alt som har med blonder/hekling å gjøre. Også er det lov å begynne å tenke i grått allerede. En grå lang v-hals cardigan ala Filippa Ks, er et basicplagg som funker supert både for gutter og jenter. Og quiltede vesker med kjetting ala Chanel.

HELT OK: Hodeskalletrenden med dødningehodersjal/accessories osv. Sommerfugler er søtere!

UFRESHT: Slitt miniskjørt med svarte leggings under. Please, jenter, låt bli!

God St.hans til er alla i hopa!

Ukens oppsummering #1

16.jun.2006 @ 14:06:02
84212-34Jess, da er det endelig fredag og dere begynner kanskje allerede å fundere på hva slags outfit dere skal sprade rundt i på byen i helgen?

Mitt cravings-antrekk er denne uken hentet fra Twisted, en butikk i Bergen som har veldig mye fint. De fører bl.a. de finske merkene Nanso og Ivana Helsinki, og har både klær, sko & accessories for begge kjønn.

Twisted ligger i Nygårdsgaten 1b, men pusser for tiden opp og har derfor midlertidig butikk 50 m opp streeten.

Her er det jeg plukket ut:

Hvit topp fra Nanso kr.599,-
Selekjole i svart denim fra Gentlemen Takes Polaroids kr.1699,-
Sko med trehæl fra Quicksilver/Roxy kr.699,-
Oversized soliser og veske er mine egne.

img Den hvite toppen er utrolig fin, med blondekant i halsen, silkebånd i front og puffermer. Passer godt inn til den romantiske looken. Selekjolen piffer det opp ett hakk. Den har superfine store knapper i ryggen og er faktisk utrolig god å gå i. Livet er markert og den har lommer, hurra!


Og jeg er ikke så sur som det ser ut som på bildet, egentlig er jeg happyhappy!

Ellers kan du notere deg dette:

FRESHT: Alle former for kjoler. Vær feminin i sommer! Stor stråstrandveske er praktisk og fint.
Gutter, på med pastellfargede pikéer!

HELT OK: Leggings. Det funker til noen outfits, men ikke til alt! Også er jeg sykt lei av hårbøyler, selv om jeg gikk med det selv igår. Sjal, yes please.

UFRESHT: Store uformelige hettegensere ala de irrgrønne UKEN genserne folk går rundt. Skaff en grå hood med fin passform isteden, det funker alltid.

februar 2007
ma ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
hits