Ryktebrsen

10.mai.2007 @ 21:25
...sier at Gisele forhandler med H&M om en kolleksjon. P'an igjen...

Dagens

01.feb.2007 @ 21:39
Lenge siden jeg har sett noen så freshe boots. Raf Simons sine motorsykkelkängor med zips er...ja...fantastisk kule. Og vet dere hva! Pepper (butikk i Bergen) skal få inn stash fra mr.Simons snart. Hardcore!

84212-826
Foto: hintmag.com

Ehm.

15.jan.2007 @ 12:02
Jeg fikk en mail fra en gammel klassekompis idag, og hun hadde lagt ved noen lekre bilder fra forberedelsene til 80-tallsfesten på Samfundet i 2003 (tror jeg?). Tør du å legge de ut, spurte hun om. og seff gjør jeg det. Det er da meg til venstre og Ingvild til høyre, looking rather trashy begge to. Men jeg var litt kul på håret da! Jeg mener å huske at det ble en bra fest.

84212-759

What to do?

10.des.2006 @ 19:55
Jeg er avogtil litt usikker p hvordan folk oppfatter denne bloggen her. Det gr fort unna i svingene, i snitt blogger jeg vel 6 poster om dagen eller noe. Det er ganske mye selv om innleggene er korte, og kanskje det rett og slett er for mye? At det blir litt stressende? Feedback, please!

Hvilket bloggtempo foretrekker du?
Flere poster daglig
Samme som n
Frre poster daglig
Se resultat

Costume awards 2

08.des.2006 @ 12:47
Her kommer litt flere bilder fra Awardsen. Innholdet i goodie-bagen ser du i midten til venstre - masse bra skjønnhetssaker! 8 antrekk fra Steen & Strøm ble loddet ut. Jeg var dessverre ikke blant de heldige vinnerne, men jeg snek med til å posere med utstillingsdokkene. Hehe. Her ser du de butikkene/produktene som vant kåringen. Koma fikk to priser, det samme fikk Lille vinkel sko.

84212-634

Dagens vil ha

04.des.2006 @ 15:04
Plastic fantastic pearls. Dette vintagesmykket finner du på Plaid Pony Vintage til kun 28 dollar. Så fin blomsterlukking. Litt Audrey Hepburn-ish.

84212-614
Foto: plaidponyvintage.com

Reflx

01.des.2006 @ 14:06
Reflekser er bra. Redder liv og pynter opp! Cheap Monday har fått hodeskalle og knokkelhånd trykt opp på refleks, og det er egentlig en god ide! Heia Espen lager buttons, kanskje jeg skal få trykket opp et opplag med siggelicious-reflekser? Det hadde vært nice. Wearable visittkort!

84212-599
Foto: zoovillage.com

Keen p skjrtet?

12.nov.2006 @ 17:47
Jeg har bestemt meg for å ditche Viktor & Rolf-skjørtet, men før jeg leverer det inn igjen tenkte jeg å høre om det kanskje er noen av dere lesere som vil kjøpe det?

Størrelse 34, 500 kr.
(Bilde litt lenger nede på bloggen)

Send en mail til siggelicious@hotmail.com om du er interessert! Lettest om du bor i Oslo, men jeg kan sende det hvis noen bor i en annen by eller utkantstrøk!

Scarlett "hearts" Rbk

03.nov.2006 @ 22:07
Nitrolicious er helt syk på å få sneak peeks på ulike kolleksjoner. Nå har hun fått tak i bilder fra litt av Scarlett "hearts" Reebok - kolleksjonen! Skikkelig 80talls, med turkis og rosa - også på sneakersene. Jeg tror jeg holder meg til svarte sneakers så lenge.

Featuring sexy, sport-inspired silhouettes that fuse glamorous style with the utmost in comfort, Reebok’s Scarlett “Hearts” Rbk apparel will include hooded tunics (SRP $100), track jackets (SRP $90), baseball tees (SRP $50), racer tanks (SRP $40), leggings (SRP $80), off-shoulder sweatshirts (SRP $65), and mini skirts (SRP $65).  The apparel features signature embroidered “Hearts” logos, multi-color “Hearts” satin linings, printed “Hearts” satin drawcords, and intricate designs in a fashion-forward palette of colors like citron, vivid blue, bright red, teal, pink and heather grey.

Say cheese

01.nov.2006 @ 13:12
Hoho, jeg gleder meg til å se Borat-filmen. Eller egentlig så gleder jeg meg ikke, for jeg syns det er så utrolig pinlig å se på. Her kan du kikke på en av de bortklippede scenene. Hehehe.

Schmarkitektur

26.okt.2006 @ 16:05
84212-455
Jada, her er skissen til det som skal bli fantastisk arkitektur. Var nettopp på forelesning med Shaun Murray (han som vi hadde en tidligere workshop med). Veldig vanskelig å forstå, men mad kul stil.

Endelig helg

20.okt.2006 @ 16:42
Shit, nå er jeg råsliten. Vi hadde gjennomgang på skolen fra 12.30-16.00 og jeg blir helt kake i hodet av slike ting. Først sitter du og gruer deg til det er din tur, så har du presentasjon og får alltid beskjed om at:  Åkei, det er bra, men nå må du tenkte på det og gjøre det og tenke om igjen og klargjøre konseptet og begynne på modellen helst med en gang, før mandag. Så er du ferdig og da sitter du og hører på resten v gjennomgangene, noe som egentlig er veldig interessant - men da har du allerede mistet piffen og er helt utladet og blir bare trøttere og trøttere og trøttere. Og diskusjonene går og går og tilslutt er du omtrent helt amøbe. Sånn er jeg nå. Skal stikke på trening og få litt ny energi. Ikveld blir det enten læxing eller en tur på Tackys filmpremiere.

Fantastiske internett

16.okt.2006 @ 19:51
Hahaha. Internett er en höjdare. Sitter bare og surfer rundt, og plutselig ser jeg bilde av en cheezy svenske som vi hang litt med på Skiathos for et år siden. Axel (med DJ-navnet Axwell), som digget å si "støvsuger" og "Mette-Marit". Kul fyr. Han gikk rundt i banangul v-halsgenser da, nå har han heldigvis fått seg et par fine Ijin-jeans.

Fyr med fresh stil?

12.okt.2006 @ 22:30
84212-394
Sliter du med finne stilen? N kan du se hva jentene liker best! Jenter: Jeg vil vite hvem dere syns har freshest stil av disse 7 karene. (Ikke alle representerer det jeg synes er bra stil bare snn at det er sagt. Mtte bare ha et bredt utvalg:D)

Hvilken kis har freshest stil?
Pharell Williams
Travis Barker
Petter Stordalen
Erlend ye
Fredrik Ljungberg
Pete Doherty
Ingen av de!

Se resultat

Hvis du ikke synes at noen av de er i nrheten av ha fresh stil; list opp dine egne favvoer i kommentarfeltet.

I samma bil

12.sep.2006 @ 12:59
Nå-er-det-slutt-på-sommeren-sang. Bo Kaspers orkester - I samma bil.

Jag behöver dig just nu, för mig finns bara du
För mig finns bara du, jag behöver dig just nu.
Om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund
En silvergrå missil, vi sitter i samma bil.


Just nu: Lite blogging

30.aug.2006 @ 16:13
Sorry folkens, det blir lite lite blogging denne uka. Vi har en workshop på skolen som omtrent varer 24/7 t.o.m. søndag, i tillegg blir det flytting inn i nykåk, og på toppen av det hele er kameraet mitt utladet...og laderen ligger i Sogn. Greier ikke å holde meg unna, så litt poster blir det vel - men ikke 5 ganger om dagen, ya heard!

Skole-tull

21.aug.2006 @ 16:08
Tiden går med til å prøve å få til en løsning på skole-situasjonen med administrasjonen på AHO. Faglærerne på kurset jeg vil ta sier: Ja, kjære du, bli med på kurset, men administrasjonen nekter meg å gå der siden jeg ikke har søkt hospitantplass - og derfor teknisk sett ikke er tatt opp som student på skolen. Har ingen aning om det kommer til å løse seg, men håper på at damene i skranken blidgjør seg til i morgen. Eh....

Vanessa Rudjords favoritter

15.aug.2006 @ 15:50
Hilde som har bloggen FashionFiles, har satt igang noe meget bra - en "FashionFiles spør"-kategori, der hun intervjuer folk om stil og mote. You go girl! Først ute er Vanessa Rudjord, sjefsredaktøren i Costume. Les intervjuet her!

h

13.aug.2006 @ 21:06
...akkurat nå misliker jeg blogsoft sterkt, serveren deres er så ustabil at jeg holdt på å miste hele den forrige posten. Heldigvis var jeg føre var og lagde backup. Å miste noe du har sittet og holdt på med i ca. 1 time er s u r t.

Girl power

13.aug.2006 @ 14:32
Her finner du listen over de 8 mest innflytelsesrike moteredaktørene. Anna Wintour er selvsagt på plass(les hvordan dagen hennes er her), sammen med 7 andre flinke damer. Ingen menn på listen, gitt!

Fiskelykke, gitt!

10.aug.2006 @ 18:22
84212-216
Fisk ble det, til og med to! De sier at fisking gir ro i sjelen, men jeg vet ikke helt jeg. Vi frika litt ut når den lå der og sprella i baljen...og drepe den måtte vi jo også gjøre. Men det var moro, det - nå får kattene 2 x hyse til middag og kvelds. Fisketur anbefales!

Fiskelicious

10.aug.2006 @ 13:14
Tro det eller ei, nå skal Siggen ut på fisketur med kompis Anne. Av med dagens outfit - på med regnklær og støvler og hele pakka!

Ut p tur

08.aug.2006 @ 21:03
..aldri sur! Nå har jeg pakket alt stæsjet jeg hadde i Bergen(fyllte opp en hel bil faktisk), så nå bærer det avgårde tilbake til the fjords. I første omgang. Når jeg kommer fram blir det bloggings, har vært litt dårlig på dagens outfit i det siste. Kanskje fordi jeg har tasset rundt i joggebukse, og også fordi kabelen til kameraet ikke er her i Bergen. Kommer sterkt tilbake med D.O. i morgen! Nå fant jeg forresten igjen den Oasis-shortsen jeg maste om, så den kommer også på bilde. Hurra!

Oh no!

05.aug.2006 @ 01:22
Kikka litt på bilder fra våren/sommeren og kjente plutselig ett stikk i brystet. Ja, fordi gutter er teite....og fordi jeg savner det lange håååret mitt! Hehehe...

Shopaholic loves Norway

04.aug.2006 @ 11:21

Shopaholic.se har også en egen blogg som skrives av hun som driver det, Tarus blogg. Der finner du masse bra stoff. Nå skriver hun også at hun har fått masse bestillinger fra norske jenter som vil ha fine klær. Så bra at nordmennene endelig har oppdaget siden!


Olsen twins + Vouge

02.aug.2006 @ 21:32
Mary Kate og Ashley kjører clean stil i augustutgaven av Vouge. Bildene er veldig grafiske. Har nok noe med posituren og fargene å gjøre.

84212-5> Ashley i helsvart 60-talls med babydollkjole med puffermer, svarte strømper og chunky lakkheels. Sjekk ut boben og de utrolig fine sotede øynene.

> Mary Kate ses i en litt underlig positur med samme kjole i rødt/oransje og en longsleeve i nesten samme farge under. Samme strømpiser og sko, og mørk i håret.


Kjolen er fra Isaac Mizrahi, skoene fra Burberry. Jeg digger outfiten nederst til høyre på dette bildet. So fresh & so clean! Bildet over viser twinsen tidligere i år, her også med perfekte smoky eyes.
Foto: Scanpix

Stopp p halvveien

02.aug.2006 @ 00:19

Endring i planene IGJEN, litt mye frem og tilbake her nå. Jeg hoppet av halvveis på turen til Oslo, så nå er jeg hjemme i the fjords og skal henge litt med lillebror og gamle kompiser ett par dager. Oslotur er uansett ikke langt unna, nå begynner det å nærmere seg høst - ny by, ny årstid, nye muligheter! Blir litt bloggings i natt, tenker jeg.


Nytt Eurowoman ute n

27.jul.2006 @ 12:51
Eurowomans augustnummer er kommet, på nettsidene kan du kikke litt i bladet(flash er fantastisk ja) - og guess what! Hvis du blar litt utover kommer du til hår/skjønnhet-sidene og der er det jammen kort-kort-kort hår det fokuseres på. Noen flere som ble sugen på å klippe seg kort eller?

Ta deg en smoothie i varmen

26.jul.2006 @ 11:02
84212-164
Brodern har ikke skaffet seg blender enda, så jeg lengter etter gode smoothies til frokost. Her en oppskriften på en vi lagde mye i Sthlm. Superenkel & refreshing!

Nok til 2 glass:

2 bananer (går an å kutte de opp på forhånd og legge de i frysen)
2 pærer
1/2 moden mango
ca. 8 frosne jordbær
1-2 dl lettyoghurt naturell
Isbiter

Kutt opp all frukten og hiv det i blenderen - hell over yoghurt og mix i ca. 5 min!

Stem p ditt favoritt Eurowoman-cover

24.jul.2006 @ 12:05
Det danske magasinet Eurowoman er ute med magasin nr.100. Er ett av mine absolutte favvo-magasin, så jeg anbefaler alle og gå å kjøpe det! De har det på endel av Narvesene i byen.
Nå kan du bli med å stemme på hvilken forside du syns er finest: finn din favoritt her!

Siggens topp 3:

Den fineste forsiden solgte minst!
Fin fargekombo og fin sveis!
Litt mer alternativ forside, fra før layout-skiftet

Belte som ikke blir brukt

21.jul.2006 @ 11:16
84212-151
Er ikke slutt på de brede beltene helt enda nei. I Sthlm var de kommet inn på nytt igjen på H&M i ulike varianter, de fleste var brede strikkbelter som det på bildet. Det jeg har er modern sitt gamle, med herlige lakkdetaljer på fronten der med knappene. Jeg er altfor lite flink til å bruke det.
Surfet litt rundt etter noen eksempler på hvordan jeg kan ha det:

> ASOS har ett lignende, de kombinerer det med shorts
> Her markerer det midjen på lang stroppeløs kjole i Giles Deacon sin kolleksjon
> Utenpå jakken!, Basso&Brooke
> Til cardigans, Aquascutum
> Med babydollkjole, Sweetface
> Pennkjol, Facehunter
> Kjole igjen, Facehunter

Noen som har flere tips til hva en kan kombinere det med?

Pirates-filmen i gr

20.jul.2006 @ 11:09
Igår klokken 21.10 på Magnus Barfot var det dax. Meg, Tine, Anne & Kristian satte oss godt ned i kinosalstolene med popcorn og godis, klar for å se Pirates of the Caribbean! Jeg var vel egentlig aldri noen fan av film nr 1(tror jeg sovnet midt inni den faktisk). Uansett, jeg begynte å få bange anelser allerede når jeg fant ut at denne skulle vare i 2 timer og 40 min. Jeg mener, det er sykt lenge! Hvorfor skal alle nye filmer vare så lenge? Vel. Kort oppsummert var PotC slik: litt morsom, ganske kjedelig, mye gris og aaaltfor lang. Syns heller ikke verken Johnny eller Keira gjorde noen fantastisk bra innsats. Jeg tenkte på helt andre ting omtrent 60% av filmen. Og når vi skulle sette oss i bilen på vei hjem, hadde vi seff fått parkeringsbot på 500 pix. Aaargh!

Dagens outfit

17.jul.2006 @ 18:56
84212-137
Her er nybuksa! Acne High Waist, med avtagbare seler. Uvant å gå med så høyt liv, rompa mi føles litt rar og stor, men det  er faktisk ganske behagelig!  Den er ikke stuprør, bena går rett ned. Jeg  prøvde den i svart i april en gang, men denne i denim er finere. (Jeg er kanskje litt liten til å ha sånne bukser, hvis du er høy som på bildet ser det helt wow! ut).T-shirten er  eget design.

Tilbehør: Hvite AF1s, svart enkel Lady Soul jakke, vanlige vesker. Jeg trenger en ny veske, den skal være stor og enkel og litt, men bare litt slouchy. Sånn som f.eks. denne fra Mike&Chris!

Sthlm Update 2

15.jul.2006 @ 17:34
Visst er det vel fint i stan om sommeren! Shopping har faktisk blitt litt nedprioriert pga fint vär, så idag har jeg sikkert gått ihvertfall 10 km rundt om i byen og sprunget fra affär til affär. Rakk innom de fleste, men ble litt skuff på 2nd-hand fronten, prisnivået er skyhöyt!
Resultatet av shoppingrunden kan jeg dessverre ikke vise på bilder enda, men her kommer listen:

1. Acne Jeans m höyt liv og seler, (50% - 550 kr !)
2. 2ndhand mörkeblå skjortekjole fra Judits. Masse fine detaljer.
3. Hvit/lyseblå feminin cardigan fra TjallaMalla
4. 2 stk gule hårkammer -2ndhand
5. Oversized dueblå Tee, Weekday
6. Grå/Gammelrosa kneströmper, H&M
7. Skittensvart collegegenser med 3/4-ermer, Acne
8. Grå lang v-halsgenser fra Zara
9. Et par dueblå Keds (ikke til meg, men veldig fine!)

Salgsvarene på TopShop var ikke så mye å skryte - og jeg syns heller ikke de hadde så mye fint höstnytt heller. H&M kjörer på med 50/60 tall med korte jakker i A-linjeform, Caper, kjoler. Veldig Twiggy-stil.
Ellers fant jeg 2 stk sykt fine store svarte vesker, men de lå litt over prisnivået mitt.

Idag skal vi i bursdagsfest på en takterrasse...Nice! Som sagt kommer bilder så fort jeg er tilbake i Bergen, dvs utpå dagen i morgen.

Sthlm update

13.jul.2006 @ 20:36

På plass i Stan hos Frida. Her er det knallvär og vi har tilbragt to sköne dager på Langholmen og i vinterviken i solen. Måtte stresshandle bikini på H&M på söder, det ble egentlig et lite bomkjöp for bikinien var ikke så veldig fin. Hehe. Har ellers fått spanet inn salget på TopShop og H&M. Ingen innkjöp enda, men tror det blir en ny kjole i garderoben. Sjögrönn a-linjeformet kort kjole med litt lange ermer. Supert  å ha lange grå knesokker til og höyhälte sko. Skal nok komme opp med noen bilder snart, men ting tar litt tid her! Regner med det blir 2ndhand-shopping på söder imorgen. Var godt å väre tilbake i Storstan igjen!


Nå har jeg nettopp klippet håret til Frida, og hun har klippet meg. Sykt slitte tupper, nå er det hvertfall litt bedre!


Ai

11.jul.2006 @ 11:43
Jeg vet ikke om det er været eller kroppen, men jeg har helt sykt vondt i hodet idag. I tilllegg er jeg verdensmester i å sove altfor lenge - noe som ikke akkurat gjør det bedre.
Stikker til byen nå for å møte Ingern til lunsj. Lang kaffe på det lille kaffebrenneriet og spaning etter streetstyle. Nice!

Nasjonalromantisk helg

10.jul.2006 @ 20:40

....gikk med til å vise australske Georgia vestlandet på sitt beste. Hun var på besøk en uke(vi gikk på samme skole i Sthlm), og reiste videre til Paris idag. I helgen tok vi derfor henne med back to the fjords, sånn at hun kunne få sett litt fjell og foss og få litt frisk luft.

1. Fra tidligere i uken når det var sykt fint vær her i Bergen. Jordbær på Bryggen var en perfekt avslutning etter å ha tilbragt dagen på Nordnes Sjøbad.
2. Vel hjemme i Årdal gikk vi til Vettisfossen på lørdagen. Må ha mosjon!
3. Frk.Georgia ble litt imponert ja!
4. Photoshoot nede på kaien sent om natten.
5. På veien tilbake stakk vi innom Aurland for å se på det fantastiske utkikkspunktet noen unge, flinke bergenske arkitekter har laget. Det var råkult, selv med dårlig vær! Les mer om det her.

Fra Valdres til Vogue

10.jul.2006 @ 11:40
84212-118
Arne&Carlos stiller ut i Oslo nå:

Med urnorske røtter tråkker stadig flere motedesignere den lange veien mot visninger på internasjonale catwalker. Flere års iherdig jobbing er i ferd med å gi resultater. Utstillingen "Fra Valdres til Vogue" vises i DogA, Hausmanns gate 16 i Oslo fra 8. - 30. juli 2006

De to guttene har i tillegg en blogg det er moro å følge med på, bare se her! Oppdateres jevnlig med fine skisser og news!

Foto:norskdesign.no

Brgn Streetstyle #12

05.jul.2006 @ 12:11
Nostalgisk herlig outfit på denne jenta, som har bursdag i dag - 3 x hurra!
Toril (24)
har 2ndhand-kjole fra Uganda(!), sko fra Vagabond, solbriller fra Zimbabwe og vesken er også 2ndhand. Sølvmedaljongen fikk hun når hun var liten, ringene er også diverse arvegod, armbåndet er en gave fra Madagaskar. Klokken er fra Axcent.

Jeg har en sånn medaljong hjemme selv, ikke så stor som denne - men i sølv. Jeg heier på sølv fremfor gull i sommer!

Brgn Streestyle #11

04.jul.2006 @ 21:44
Fresht par på Torgallmenningen idag. Aubrey (15) har sko fra Vans, bukse fra Cheap Monday, Led Zeppelin t-shirt og militærjakke fra H&M. Vesken er fra utlandet. Den sykt kule sveisen er det folka på Kick som har ordna. Tor-finn (17) har customized Converses, bukse fra H&M, stripete longsleeve fra H&M, Mew t-shirt og veske fra Carlings.

Stencilicious + dagens poll

04.jul.2006 @ 12:09
84212-104

Siggen loves stenciler, og denne representerer jo Bergen på en bra måte. Liker lyden av buekorps jeg!

Hva med deg, hiss eller diss til gutta med trommer?
Ja takk, lyden av trommer gjr meg glad i hjertet
Ingen preferanser
Trommer er ut!
Se resultat

Argh!

03.jul.2006 @ 13:40
Mousepaden min funker ikke nå, så jeg får ikke blogget noe som helst. Så det blir tur til byen med innkjøp av mus, streestylespaning og trening. Frøken Georgia, kompis fra Australia som jeg studerte med i stockholm er kommet på besøk, skal prøve å få vist henne litt av herlige sommerbergen idag!

Dagens vil ha!

30.jun.2006 @ 14:35
84212-97
Nye flip-flops må snart innskaffes. Havaianasene koster 200 spenn og sies å være verdens beste gummisandaler. Anne, du har de, kan du bekrefte at kvaliteten er god? Må finne ut om de selges her i byn!

Roskilde-vibber

28.jun.2006 @ 23:24
Frøken Georgia ringte nettopp og fortalte (rettere sagt hylte) om god festivalstemning. Oooh nå ble jeg sugen på å dra nedover!

Smsyk

28.jun.2006 @ 12:08
..urgh, idag våknet jeg opp med hoven hals og tett nese. Kroppen min er ikke glad i åpne vindu om natten, nei. Stresset rundt i drømmene i natt og var ikke akkurat opplagt når jeg våknet. Jeg hater å være sånn halvsyk! Krysser fingre for at det blir bedre utover dagen.

Dagens poll!

28.jun.2006 @ 11:05

Skal du p festival i sommer?
S klart! Opptil flere!
Ja, billett er kjpt inn og jeg er klar som et egg!
Hmm....kanskje, vet ikke enda.
Nei, jeg hater festivaler

Se resultat

Tusling til by'n

27.jun.2006 @ 13:30
Ingern er kommet til Bergen, så nå skal vi stikke innover til by'n og spane litt. Skal innom bl.a. Tilsammans og se hva de har fått inn fra Fröken Söt! Etterpå blir det trening - jeg er helt sykt stiv i skuldrene etter i går, like greit å løse det opp med en ny treningstime! Grått vær i Bergen idag, men varmt. Egentlig en perfekt dag for shopping - jeg kan tilogmed gå i shorts! Litt eyecandy fram til neste bloggings: Nicole Richie fyller bensin i sommerfuglkjole.

Sommerhappenings

26.jun.2006 @ 22:49
Det er to arrangementer jeg veldig gjerne skulle vært på nå:

1. Roskildefestivalen


Jeg var der for 2 år siden med min gode kompis Ragnhild. Hadde det utrolig artig da. Det var i 2004 da været var helt forferdelig, men jeg må ærlig si at jeg ikke husker at det regnet SÅ mye. Vi var heldige og hadde tørt telt og tørre klær hele tiden, og så lenge vi brukte gummistøvler gikk det fint. Litt sørpe skader vel ingen.
Skulle ønske jeg var der nå, tror Streetstyle i Roskilde hadde gjort seg på bloggen. Kanskje jeg må få noen av de som er der nede til å knipse og sende oppover et par smakebiter.

2. Ekstremsportveko på Voss


Festivale startet idag og er en uke med masse happenings både på dag og kveldstid. Sporty gutter og jenter er bra. Og jeg vil hoppe i fallskjerm!

..også gleder jeg meg til Lost Weekend her i Bergen. Men det er jo leeenge til enda.

Helgen p Stryn

26.jun.2006 @ 11:33
Tilbake fra Stryn sommerskisenter, sliten i kroppen og stiv i magemusklene. Lenge siden jeg har ledd så mye på kort tid! Folven Camping var full av snowboard & skatekidz, så jeg følte meg til tider litt gammel. Været var bare sådär, så det ble ingen skikjøring heller. Ser ut som været bedrer seg denne uka, det lover bra for campene som starter idag! Campinglivet er hardt når det regner konstant og alt og alle er fuktig, så noen bra outfits å vise fram ble det ikke gitt. Jeg greide å spjære favvo-buksa når jeg skulle klarte over et gjerde, damn! Fram med sysakene, den må fikses fort som fy.

Over til noe helt annet, jeg skal spane litt rundt etter badedrakter på nettet idag. Ser ut som det er det hotteste du kan ha på deg i stranden i sommer. Vet ikke helt om jeg henger meg på den trenden, skal jeg først på beachen vil jeg bli mest mulig brun. Muligheter for å tanne er det hvertfall i dag, her i Bergen er det sooool!

Lurer du p hvor du skal dra p ferie i sommer?

23.jun.2006 @ 10:04
Style.com har lagd den perfekte guide hvis du er på jakt etter spennende reisemål. Designere og celebs, bl.a. Chloé Sevigny forteller deg hvor . Jeg synes sand-boarding i Pitangui i Brazil hørtes ut som en bra greier. Det hadde vært noe det!

Hngsler/Snekkerbukser

15.jun.2006 @ 13:00
84212-30

Har vært hypet ganske mye i det siste. Topshop har hatt mange fine varianter og modeller. Kikket litt på H&M igår, og fant tre favoritter...og en utstillingsdokke som så fresh ut!

1. Hvit snekkershorts. Fin med stripete singlett under, eller bare bikini hvis det er varmt. Kult å gå med selve selene hengende nede også, hvis du greier å unngå at du mister shortsen.
2. Svart shorts med hengsler i dressbuksestil. Diskret og fine, kan brukes til både høyhælte og sneakers.
3. Olaskjørt med seler i Pencil-skirt form. Denim er hur bra som helst, får kanskje litt barnehagetantefeeling, men tror dette er en keeper.
4. Utstillingsdokken er fresh med shorts, lang kjoleTee og hvit jakke med 3/4 ermer.

Dagens outfit

15.jun.2006 @ 08:49
84212-29I natt drømte jeg at Mac-en min ble borte. IGJEN! Pleier å være på tide med en backup da, gitt. Eller kanskje på tide med en ny maskin? Den nye Macbooken hadde passet fint inn i Siggens verden. Men siden skattepengene lar vente på seg til oktober, er det bare å smøre seg med tålmodighet. Anyhow, her er dagens bekledning!

Bukse: Acne Stuprør med røde sommer
Grønn Tee: H&M
Hvit halvgenser: H&M
Smykker: Stort gullhjerte fra H&M, 2ndhand armbånd
Sko: Nike AF1s
Jakke: Beige Trenchcoat
Veske: Svart&hvit-stripete tote + 2ndhand skinnvesken (jeg finner ikke igjen veskene mine oppi alt rotet etter flyttingen fra Sverige. Må ta en shinings!)Pixie Cut!

12.jun.2006 @ 13:09
84212-3Style.com har alltid interessante artikler. De tar "a monthly look at the faces that have made history", og denne gangen skriver de om Jean Seberg. Hun spilte bl.a. Joan d'Arc i "Saint Joan", men er kanskje mest kjent for å introdusere fransk mote til verden og for å inspirere tusentalls jenter til å klippe seg kort. Pixie-Cut'en til Jean er legendarisk fin. Like før jeg springer til frisøren nå! Du kan lese mer og se flere bilder av henne her.

 Kort hår kan være utrolig flott på noen jenter. Både Keira Knightley og Natalie Portman(bildet) har fått en mer typete look med sine boy-cuts. Kanskje det er det som er sommerfrisyren i år? På handbag.com kan du se flere kjendiser som har gått fra kort til langt!

Foto: Scanpix/AFP Evan Agostinihits