Fan va nice #11-15

27.jun.2006 @ 20:59:09
Siste oppsamling av gamle Fan va nice-er kommer her:

#11
- Homestyling er et svensk innredningsprogram som går på Kanal5. De fikser opp leiligheter før de skal selges (med svært lite budsjett). Masse gode tips å ta med seg derifra, og tillegg kan du se før/etter-bilder fra alle avsnittene!

#12 - Et hotell til det er verdt å kikke på er: Hotel Puerta America Madrid, som er "a unique hotel that invites you to dream". Hotellet ble gjort til en arkitektur-showcase, der hver etasje er designet av verdenskjente arkitekter som f.eks. Foster & partners, Zaha Hadid, John Pawson og Ushida Findlay. Vår heltinne Zaha's etasje er eyecandy for de som liker form, se flere lekre bilder her.

#13 - Artist/Designer Mike Orduña aka Fatoe har sykt kul stil. Sjekk bl.a. ut blackbook-tegningene hans...fantastisk strek! Tenk å kunne tegne sånn da!

#14 - Denne karen er en hardcore collector. Zody viser fram criben sin i Hong Kong, han sies å være artisten Michael Lau's störste fan. Det går i sneakers, toys og grafikk ja!

#15 - Om du har en droddler i magen vil du elske Jackson Pollock sin side. Trykk et klikk på musa for å skifte farge, space for å begynne på nytt. Du ser hva det går i!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1537650
hits