Oktober i Oslo

24.okt.2006 @ 23:19:55
84212-443
....og kompisen min har fremdeles fantastiske blomster på verandaen sin! Hun har stelt godt med de gjennom hele sommeren med andre ord.

Jeg har ikke sagt så mye om hvordan Oslo har vært siden jeg kom hit, men det kan jeg kanskje gjøre nå. Har ikke helt kommet inn i hverdagen enda, men det begynner å komme seg. Skolen tar veldig mye tid, så jeg får liksom ikke gått så mye rundt. Går ruten hjemmefra til skolen til trening til skole og hjem igjen, så på f.eks. Majorstua har jeg typ vært 3 ganger...og ikke på shopping en gang. (Jeg har ikke vært på Zara enda..oi). Har ikke vært noe særlig ute heller, bare på masse skifilmpremierer og de representerer vel ikke helt utelivet i denne byen.

Får heller ikke sett nok til alle kjente og kjære, men jeg håper at ting roer seg litt etterhvert og at jeg greier å systematisere dagene mine litt bedre. Det vil bl.a. si å ikke sitte på nettet og surre så sykt mye. Mulig det blir Mac-fri dag på skolen i morgen, tror jeg trenger det!

Jess, det var rett fra levra. Over til noe helt annet: jeg fikk lyst på strikkegenser når jeg så denne karen. Fint!

Kommentarer:
Postet av: telle

Liker den type krage som den har. E ikkje så forskjellig fra den som e på Koma genseren som vi hadde i armyen. På strikk fronten har jeg lyst på den gode gamle blå hvite og rød genseren som eg ikkje vet ka heter, men som e mest blå. Hvit og rød e kun på toppen av genseren. Vanskelig å forklare, men noen skjønner d kanskje...

25.okt.2006 @ 10:06:52
Postet av: Sig

Mariusgenseren?

25.okt.2006 @ 10:12:22
Postet av: telle

http://majas-design.com/images/Monstre/Sandnes/6_Marius_bilde.jpg

Så sannelig. Men an må være akkurat stor nok. Tight fit.

25.okt.2006 @ 14:15:01
Postet av: Hilde

Jeg digger at du sitter på nettet og surrer så mye...hehe.. Fin veranda kompisen din hadde ja, jeg vil ikke ha vinter nå. Tror jeg flytter til varmere breddegrader. :)

25.okt.2006 @ 14:50:18
URL: http://www.fashionfiles.net
Postet av: Espen

Sinnsykt nice veranda.
Jeg vil også ha toppetasje leilighet med veranda full av blomster.

26.okt.2006 @ 19:18:40
URL: http://heiaespen.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2465790
hits