Pyssel i regnværet

19.jun.2006 @ 19:51:07
84212-52
Trives best innomhus på dager som disse. Vet ikke hvordan det er rundtom i landet, men her er det hvertfall regn og lummert som fy! Å lage egne smykker er en perfekt syssel da. Jeg sprang forbi Girls & Pearls på Xhibition idag, der har de 50% på alle perler. Fan va nice! Da er det jo bare til å sette igang og lage fine fargerike smykker til været blir bedre. Hvilke farger du velger spiller egentlig ingen rolle, men jeg er glad i gult og klein-blått. Og rødt. Det fine er at du får et smykke ingen andre har. Fisketråd og ulike perler er alt du trenger! Er du keen på ordentlig smykkelagingsutstyr er Panduro & Perlehuset stedene å gå.

Kommentarer:
Postet av: Kine =)

Jeg ble så utrolig skuffet over Girls and Pearls, ikke så veldig bra utvalg å skryte av. Har laget smykker helt siden Perlehuset åpnet og solgt til mammas venner. Har du vært på Perlemor da? De har noe fint synes jeg, men Perlehuset har det beste utvalget. Laget hele tre smykker i helgen, men da var det en stund siden jeg laget sist.

19.jun.2006 @ 21:33:00
URL: http://www.superkine.blogspot.com
Postet av: ingern

Hei! jeg vil og lage perler..jeg er så trøtt som en støvel og så har jeg rotet bort brillene mine og ikke er d perlebutikk her, men om det hadde vært det så skulle jeg også lagd meg en fint smykke siggen. glad i deg hilsen en liten bjørn

20.jun.2006 @ 11:53:01

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1491055
hits