Diplom oæ

03.jul.2007 @ 11:45
Det nærmer seg fristen for å "ta ut diplomen". Ingen vet helt hva det betyr, men greia er vel at jeg må ha en viss idé om hva jeg skal gjøre på diplomen min innen 17.august. Hjelp! Jeg har ingen aning og har hele tiden tenkt at jaja, det finner jeg ut i sommer og det er lenge til. Men nå er vi midt i sommeren allerede og jeg har ikke kommet opp med noen revolusjonerende idéer enda. Å bla i et par El Croquis gir bra inspirasjon, spesielt utgaven om Sanaa. Infill er gøy, og nederst ser du Diorbygget i Tokyo. Thumbs up for hvite bygg.

I'm finishing my master in architecture this fall. Have no idea what to do as a final project, so I'm reaching for El Croquis to get inspiration. Take a look at the Dior Omotesando in Tokyo. Very nice facades.

84212-1360

Kommentarer:
Postet av: ok_hill

diplom-schmiplom.. kjekt med superideer i god tid ja, men man har en tendens til å komme seg igjennom det uansett.. lykke til og fortvil ikke..

03.jul.2007 @ 12:41
URL: http://pictric.blogspot.com
Postet av: Jonna

Det viktigste er at du finner deg en veileder (evt. også hjelpe-veileder) du er fornøyd med. Du trenger ikke vite NØYAKTIG hva du skal jobbe med, men en viss peiling er greit. Du må jo tross alt få veilederen til å si at det er greit. Man må også komme med en tittel på prosjektet, men dette kan bare være en arbeidstittel som du forsåvidt kan endre etterhvert. (Selv om de allikevel endte opp med feil tittel både på min og Marius sin diplom)
Stå på!

03.jul.2007 @ 15:17
Postet av: Sig

OK: hehe. det har du helt rett i. burde være førstepri, men det er det ikke. enda:D
jonna: thanx maan!

03.jul.2007 @ 17:42
Postet av: Birthe

Såg Dior-huset i Tokyo i mars, veldig kult (saman med mange andre hus, Prada-huset ser ut som ei flaske parfyme!).
Dior-huset er faktisk i ein transparent utførelse med kvite "gardiner" som gjer at det ser kvitt ut. Du burde reise dit, super inspirasjon på mange måtar, óg arkitektonisk!
Birthe:)

03.jul.2007 @ 20:49
URL: http://birthelovesfashion.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5475063
hits