Bonnie på båten

16.mai.2007 @ 15:53
Jeg spurte Mr.E på jobben på han ikke hadde noen gode historier å fortelle fra ungdomstida si, om han hadde blitt lagt an på av en kjendis eller noe (kjedelig på jobb nå). Han bare: Jo! Jeg er blitt lagt an på av Bonnie Tyler i en båt! (Den litt riktigere versjonen var at han hadde kjørt henne ut til lekteren hun skulle spille på. Men det var bare de to!). Uansett var da samtaleemnet satt fast og det kom frem at Mr. E også plutselig hadde Espen Shampoo Knutsen på kjøkkenet på et nachspiel uten at han visste hvor han kom fra, frøken Eli har surfa på bardisken med gutta i Phoenix, fylt bensin til og servert Jens Stoltenberg, og faktisk spilt kjæresten til Påsan i Midt i Smørøyet (Aslak i Gatas P.). Jeg har bare smårusk i forhold. Jeg var på nach med Klovner i Kamp i 2001 (wow ja. haha), invitert Vidar Riseth + bondekompiser opp på bursdagfest ( de kom opp og lagde karsk og kløp jentene på rompa) og datet han fine i McDonaldsreklamen som gikk på svensk TV i fjor. Hahaha.
Få høre kjendishistoriene deres a!

Kommentarer:
Postet av: Caroline

Jeg har lagret nummeret til Hilde Marstrander på Elisa Røtterud sin mobil (tror det var Elisa. Det var i hvert fall Hilde). Ravi har skatet forbi vinduet mitt.

16.mai.2007 @ 19:33
URL: http://caroline-l.blogspot.com
Postet av: ajda

Jeg gikk meg på Øyvind "Elg" Elgenes på kjøpesenteret ;-p woho..

16.mai.2007 @ 19:57
URL: http://www.ajdah.blogspot.com
Postet av: Håkon

Jeg har klina med hu snasne i Hotell Cecar, - men først og fremst har jeg møtt, og bounda, med Åge Aleksandersen.

16.mai.2007 @ 20:01
Postet av: Sig

Ajda & Caroline: woooow:D
Håkon: hu snasne? hun er ikke mye snasen...hahaha.

16.mai.2007 @ 20:08
Postet av: Jonna Blaze

Jeg har klina med han snasne i Schrødingers Katt, samt at jeg en gang lånte vekk klippemaskina mi til Vidar Riseth sånn at han kunne snaubarbere en dritings kompis.

17.mai.2007 @ 13:19
Postet av: gunni

jeg styla en leilighet som thomas dybdahl likte så godt at han kjøpte den=) også har jeg stalka en i tv2-sporten. med robåt;)

18.mai.2007 @ 15:27

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5440958
hits