Jeg er ikke på H&M

09.nov.2006 @ 10:06:39
.....jeg orker ikke kø og styr og stell. Stikker nok innom i morgen heller.

Kommentarer:
Postet av: Annema

Orket heller ikke kaoset.Blir nok nett-shopping på meg.

09.nov.2006 @ 10:57:47
Postet av: Nina

Jeg var, tok turen til Lagunen istedet for Galleriet, det var smart, lite folk i begynnelsen. Men uansett, satan så mye frekke folk der er!! Ikkje mye ærlig spill der i gården gitt. Pluss at en h&m-ansatt skulle handle for alle de andre h&m-ansatte. Og måten det foregikk på; hun tok ALT på stativet med seg av hver av de ønskelige plaggene. Jeg stod f.eks. med hånden min på en genser, skulle forsikre meg om at jeg hadde riktig str, men neida, h&m-damen kommer springende, griper tak i alle genserne og utbryter at de er hennes. Jeg svarer forsiktig: "eeeh, alle?" Og jadda! E det mulig??? Men den er grei, fikk meg en fin topp, så er kjempefornøyd jeg :)

09.nov.2006 @ 13:20:48
Postet av: Sig

Det hørtes helt sykt ut! Trodde H&M var ganske strenge på reglene for de ansatte? Ikke bra. Hvilken topp kjøpte du a?

09.nov.2006 @ 13:22:17
Postet av: gunni

Eg og var på H&M her i Stavanger. kom i 11-tiden, så var ganske lite klær igjen.. men fikk raska med meg ein svart genser og en svart kjole med sånn hjertebelte på. pluss undertøy:) fornøyd med da, men ville så gjerne hatt den rødrosa silkekjolen eller trenchcoaten.. jaja..

09.nov.2006 @ 14:41:31
Postet av: C

Var ikke på HM, jeg heller, men jammen meg fikk jeg ikke litt godsaker likevel. Sjekk det ut hos meg.

09.nov.2006 @ 15:04:14
URL: http://kulingen.blogspot.com
Postet av: The Fashion Economist

Hadde jeg hatt mulighet, hadde jeg nok hamret på H&M-dørene i dag før åpningstid. Nå lurer jeg på om det i det hele tatt er noe vits i å oppsøke butikkene. Er alt utsolgt eller fylles det på etter hvert?
Skulle gjerne hatt det rosa skjørtet...

09.nov.2006 @ 15:41:14
URL: http://fashioneconomist.blogspot.com
Postet av: Sig

Jeg tipper du kan finne litt nå også, også har det vært sånn før at de får påfyll et par ganger. I tillegg leverer folk inn igjen masse av det de har kjøpt. Endel plagg er nok utsolgt, men er du innom og titter litt avogtil tipper jeg du finner det du vil ha:)

09.nov.2006 @ 16:15:31
Postet av: silje

Joda, var en del klær igjen på Oslo City da eg gikk fra jobb kl 16, og på Karl Johan var d en god del igjen faktisk, var innom der en tur på veien heim. Hadde ihvertfall ikkje solgt så mye av skoa de hadde. Tipper faktisk de ikkje har solgt et eneste par, for var ganske mange på begge butikkene. Men de var ganske kule. Litt høy hel, men fine på, så hvem bryr seg.
Forøvrig, på Oslo City var jo folk helt idiot.. (mener eg da..) Når de ansatte på hm begynte å ta opp porten, la folk seg ned på alle fire og krabbet under og inn i butikken, da er du jammen desperat gitt!

09.nov.2006 @ 18:50:47
Postet av: Sig

Shit det hørtes jo rimelig desperat ut! Kjøpte du skoa eller? Er de gode å gi?

09.nov.2006 @ 21:47:41
Postet av: The Fashion Economist

Tok meg en tur innom i kveld, likevel:) Det var faktisk en god del igjen (se bilder av kjøp på bloggen min), og som du sa, bekreftet også de ansatte at folk flest ikke engang prøvde klærne de kjøpte, og at mulighetene for returer derfor er høy. Hadde tenkte å kjøpe den beige trenchen til søsteren. Men typisk nok var det en liten rift i stoffet, og da fikk jeg ikke kjøpe den. Alle defekte varer skulle nemlig bli sendt tilbake!

09.nov.2006 @ 22:27:11
URL: http://fashioneconomist@hotmail.com
Postet av: Sig

Stemmer det! Det skjedde med Karl Lagerfeld-kjolen jeg kjøpte også. Knappen ble ødelagt, men når jeg leverte den inn fikk jeg ikke rabatt eller noe, men måtte finne en ny. Heldigvis var det flere igjen. Skal sjekke kjøpene dine nuh!

09.nov.2006 @ 22:30:15
Postet av: silje

Kjøpte ikkje skoa nei. Dårlig med penger siden d er lønning om halvannen uke, men hadde eg hatt penger hadde eg nok kjøpt meg et par! Måtte nok trent meg litt i å gå med de før en evt bytur! (hælen var tynn og høy)

09.nov.2006 @ 23:56:52

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2646772
hits